Web Analytics
More
    Reklāma

    BITE sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu – gudro video novērošanu mājoklim un biznesam

    Jaunākie raksti

    Pieaugot klientu interesei par viedajiem risinājumiem mājoklim un biznesam, mobilo sakaru operators BITE ir papildinājis piedāvājumu ar inovatīvajām, ekspertu un lietotāju augsti novērtētajām viedajām bezvadu videonovērošanas kamerām “Arlo™”, kas ir ērti savienojamas ar mobilajiem pakalpojumiem.

    “Arlo™” ir vienas no pasaulē populārākajām, kvalitatīvākajām 100% bezvadu videokamerām, kas nodrošina HD kvalitātes video plūsmu, divvirzienu audio saziņu, nakts redzamību un 130 grādu skatīšanās leņķi. Tajās iebūvēts kustību sensors, kā arī šīs ierīces reaģē uz skaņu – fiksējot objektā kustību, kamera automātiski sāk ierakstu un nosūta īsziņu uz mobilā tālruņa numuru, kurai tā ir piesaistīta, tāpēc ierīces ir piemērotas lietošanai gan telpās, gan brīvā dabā.

    Reklāma

    BITE ir papildinājusi piedāvājumu ar divu veidu viedajām video kamerām – “Arlo™ Go” un “Arlo™ Pro”, kuru priekšrocības atzinīgi novērtējuši jau tādu pasaules vadošo mobilo sakaru operatoru kā, piemēram, “Vodafone”, “AT&T” un “Verizon”, klienti. Ierīcēm tiks nodrošināts pilns pakalpojumu serviss, tostarp trīs gadu garantija.

    Kā norāda BITES Mobilo ierīču un loģistikas nodaļas vadītājs Roberts Birnbaums, uzsākot šo kameru tirdzniecību, uzņēmums turpina iepriekšējos gados aizsākto stratēģiju veicināt Latvijas iedzīvotājiem pozitīvu mobilo sakaru un tehnoloģiju lietošanas pieredzi, piedāvājot viņiem ne vien kvalitatīvus mobilo sakaru pakalpojumus, bet arī unikālus, inovatīvus, praktiskus un pasaulē atzītus produktus, kas palīdz risināt privātpersonām un uzņēmējiem aktuālus jautājumus, piemēram, pavadīt vairāk laiku ar ģimeni, veidot drošāku uzņēmējdarbības vidi un iegūt zināšanas, kas kliedē neziņu, nodrošina mieru un rada drošības sajūtu.

    “Testējot dažādus produktus, pārliecinājāmies, ka “Arlo™” kameras popularitāti pasaulē ieguvušas ļoti pamatoti. Tās ir viens labākajiem drošības risinājumiem, kas piemēroti gan mazajam un vidējam biznesam, kas ir orientēts uz drošu, efektīvu un ilgtspējīgu attīstību, gan arī privātpersonām – cilvēkiem, kuri vēlas zināt, kas notiek mājoklī, garāžā, vasarnīcā, privātajā mežā un citos objektos viņu prombūtnes laikā,” skaidro Birnbaums.

    Viņš arī atklāj, ka uzņēmuma darbinieki “Arlo™” kameras testējuši dažādos apstākļos un dažādām vajadzībām. Vairums tās izmantoja, lai novērotu mājokļus prombūtnes laikā, piemēram, lai uzraudzītu auklīšu darbu vai mierinātu skumstošos mājdzīvniekus, runājot ar viņiem tiešsaistes režīmā, kā arī, lai noskaidrotu, kas bojā viņu īpašumu, piemēram, apzīmē garāžu vai žogu, un vai dārzā, tuvējā mežā ierīkotajās putnu un zvēru barotavās notiek kāda rosība. “Esam pārliecināti, ka mūsu klienti, līdzīgi kā mēs paši, novērtēs šo mūsdienīgo kameru plašo funkcionalitāti, ērto lietošanu, kā arī video kvalitāti,” norāda BITES pārstāvis, piebilstot, ka, veicot īpašumā videonovērošanu, ir svarīgi izvietot redzamā vietā par to informāciju, kā arī ievērot datu apstrādes principus.

    Videokameru “Arlo™ Go”, kas darbojas tikai ar SIM karti, var ērti lietot vietās, kur nav attīstīta infrastruktūra, taču ir pieejams mobilais 3G/4G tīkls – ne vien mājoklī, bet arī mežā, būvlaukumos un citās vietās, kurām nepieciešama attālināta uzraudzība. Turklāt kamerā iebūvēta SD karšu pieslēgvieta, kas ļauj atmiņas kartē dublēt datus un kalpo kā papildu nodrošinājums interneta signāla pārrāvuma gadījumos.

    Savukārt ekspertu un lietotāju augsti novērtētā “Arlo™ Pro” kamera, vairāk piemērota izmantošanai konkrētos objektos, piemēram, privātmāju, plašāku teritoriju vai vairāku telpu novērošanai. To var ērti saslēgt vēl ar četrām kamerām, tā izveidojot efektīvu novērošanas sistēmu. Kameras var uzstādīt līdz 90 metru rādiusā ap bāzes staciju, kuras darbu nodrošina interneta pieslēgums.

    Vērā ņemams fakts – 2017.gada nogalē portāls “Trustedrewiews.com” atzina “Arlo™ Pro” kameru par labāko viedo risinājumu mājoklim. Portāla lietotāju vērtējumā tā ieguva 4,5 punktus no pieciem, atstājot aiz sevis “Google Home”, “Ikea Smart Lighting”, “Sonos One” un “LightwaveRF Home Automation” produktus. Šī kameru sistēma ir pasaulē lielākā patērētāju elektronikas šova CES®2017 “Best of Innovation Awards” laureāte, bet starptautiskā konkursa “Red Dot 2017” žūrija tai piešķīra dizaina balvu, uzsverot, ka “Arlo™ Pro” draudzīgais un diskrētais dizains padara ierīci neuzkrītošu gan iekštelpās, gan ārpus tām.

    Viegli uzstādāmās “Arlo™” kameras ir vadāmas attālināti, izmantojot bezmaksas mobilo aplikāciju, kas latviešu valodā jau ir pieejama “Android” ierīcēs, bet drīzumā būs pieejama arī iOS ierīcēs. Tādējādi kamerām tiešsaistē var pieslēgties no jebkuras vietas 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Ierakstītos video var ērti aplūkot, lejupielādēt un dalīties ar tiem. Taču jāņem vērā, ka bez maksas ir pieejami pēdējo septiņu dienu ieraksti.

    “Mobilā aplikācija nodrošina ļoti ērtu “Arlo™” kameru pārvaldību un video ierakstu pārlūkošanu. Vienam profilam var pieslēgties līdz pat pieciem lietotājiem, kas var atvieglot darbu, piemēram, būvniekiem, kuri vienlaikus strādā vairākos objektos. Turklāt profila turētājam ir iespēja noteikt kameru lietošanas tiesības katram lietotājam atsevišķi. Piemēram, vienam lietotājam var piešķirt tiesības sekot līdzi visu kameru ierakstiem un izmantot šīs kameras saziņai, citam – tiesības sekot līdzi tikai vienas konkrētas kameras ierakstiem, turklāt bez iespējas izmantot saziņas funkciju, piekļūt video arhīvam u.tml.,” skaidro Birnbaums.

    Jāpiebilst, ka visi video ieraksti glabājas nevis kamerā, bet gan mākoņserveros, turklāt dažādos pasaules reģionos “Arlo™” izmanto atšķirīgus mākoņpakalpojumu servisus. Baltijas valstīs ierakstītie dati tiek uzglabāti Eiropas serveros, piemēram, Vācijā, bet kameru “saziņu” ar mākoņserveri nodrošina šifrēta un droši aizsargāta datu pārraide, skaidro “Arlo™” pārstāvis. Tādējādi klientu datu uzglabāšanā un apstrādē tiek ievērotas visas Eiropas Savienībā spēkā esošās normas.

    Viedās videokameras ir piemērotas Latvijas mainīgajiem laika apstākļiem – tās ir noturīgas pret mitrumu, darbojas pie temperatūras no -20°C līdz +45°C, kā arī ir aprīkotas ar iebūvētiem akumulatoriem, kuri nodrošina nepārtrauktu to darbību bez uzlādes vidēji divus līdz trīs mēnešus. Tādējādi “Arlo™” kameras uzstādīt objektos, kuros nav iespējas būt klāt visu laiku, piemēram, vasarnīcās, meža īpašumos, būvobjektos. Turklāt mobilo kameru “Arlo™ Go” papildus var aprīkot ar portatīvu saules bateriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Battleborn
    13.03.2018 12:32

    Kur viedtelevizija ,kuru solīja 2017 gada beigās?

    x
    13.03.2018 12:37
    Reply to  Battleborn

    par to jau arī runa. viedtv skatītājs ar pulti vadīs kameru un viedi izzinās kas tur tāds interesants darās)

    kirilllopyrev
    14.03.2018 01:43
    Reply to  Battleborn

    Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом – http://outsmoke.blogspot.com Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросила без физический и моральных усилий за 1 день!s

    Zirgis
    13.03.2018 18:06

    Šādas kameras pieejamas arī pie LMT, turklāt lētāk :D

    Kur
    13.03.2018 22:54
    Reply to  Zirgis

    Kurā vietā viņas ir lētākas?

    Ivars Indāns
    13.03.2018 20:29

    Nupat skatījos līdzīgu kameru savai mājai. Ķīniešu veikalos WiFi kamera ar līdzīgām funkcijām dabūjama, sākot no EUR 30. Tiesa gan, tām nav iebūvēta akumulators, barošanas kabelis būs jāpievelk klāt.

    Kristaps Skutelis
    13.03.2018 22:08
    Reply to  Ivars Indāns

    Nu come on, atkal tas banālais salīdzinājums ar čainu?

    Usinss
    14.03.2018 09:08

    Tikai debīlie liek wifi kameras. Piedod, bet paņem garažas vārtu pulti. Nedaudz modificē un ap 30-60m rādiusā neviens wifi nestrādās. Ko tālāk? Drošības ierīcēm un mājas automatizācijas risinājumi tikai caur vadu, lai no ielas nevar ietekmēt. Un visi video mākoņos. Idiotisms. Uzlauž mākoni vienreiz un tiec klāt visiem uzreiz. Mājās NAS vai NVR un VPN lai skatītos kur un kad gribi.

    Lapsinieks
    14.03.2018 09:22
    Reply to  Usinss

    tā viš i… atslēgas vārds, laikam ir – vai tev ir ko zagt. izejot no tā, tad arī piemeklē sev potenciālā zagļa advancētības līmeni. sīkos zaglēnus aizbaidīs arī fake kameras. ja mājās ļimoni, puzes faili un dārglietas… diez vai bez fiziskas apsardzes iztiksi, jo mierīgi uzlauzīs ar tevis piedāvāto risinājumu…

    Vilks
    15.03.2018 09:33
    Reply to  Lapsinieks

    Kas ir puzes faili?

    Lapsinieks
    15.03.2018 09:44
    Reply to  Vilks

    nu Vilk… Puze ir vieta, kur dzīvo politikā ietekmīgs vīrs. Uz rietumiem no Rīgas.

    Uldis Popovs
    15.04.2021 10:16

    Labrīt , nevaru pareizi saslēgt IP wireless kameru ar mobilo internetu no telefona tīklaja. (Rūtera vietā telefons.) Lokālā tīkla telefons kamerai piešķir adresi LAN adresi 192.168.43.12, LAN ierīces ar kameru darbojas perfekti, bet neiet straumešana uz ārējo fiksēto reālo IP adresi 213.100.11.25. nevar pieslēgties kamerai no neta. Kameras iestatījumos ir iespejots uPnP, kā arī iespejots DDNS, norādīti trīs porti pēc noklusējuma. Kameras iestatījumos arī HTTPts 80, komunikācijas ports 6060, mediju ports 6060, kurus nemainīju. Kā telefonā dabūt uzstadit port forwarding(NAT)(application and gaming) lai caur portu kas jānorāda telefona iestatījumos uz konkrēto 192.168.43.12, kamera darbotos caur netu. Attēlā pievienoju uz lapas sarakstītus telefona iestatījumus no sadaļas piekļuves punkti un to rediģēšana

    Reklāma