Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā durvis vēris “Bang & Olufsen” oficiālais veikals

    Jaunākie raksti

    Rīgā atvēries Dānijas luksusa audio un video tehnikas ražotāja  “Bang & Olufsen” oficiālais veikals.

    Salonveikalā pieejams viss “Bang & Olufsen” produktu spektrs: televizori, plašs austiņu klāsts, tostarp bezvadu, mūzikas sistēmas un ekskluzīva dizaina augstas veiktspējas skaļruņi. Veikals atrodas uz Elizabetes ielas līdzas zīmolu “Chopard” un “Montblanc” salonveikaliem.

    Reklāma

    “Askētiskais skandināvu dizains ir tuvs Baltijas iedzīvotājiem, tāpat arī Latvijas cilvēkiem ir augstas prasības pret audio un video tehnikas kvalitāti. Rīgas salona iekārtojums veidots pēc  vienotiem zīmola izkārtojuma un interjera standartiem”, stāsta viens no Rīgas salonveikala “Bang&Olufsen” līdzīpašniekiem Aleksandrs Cimbaļuks.

    Bang & Olufsen pirmsākumi meklējami Dānijas pilsētā Struer, 1925. gadā, kad divi jauni inženieri Pīters Bangs (Peter Bang) un Svends Olafsens (Svend Olufsen) nodibināja radio aparātu ražošanas uzņēmumu. 90.gadu laikā zīmols ir kļuvis par kvalitātes un dizaina izcilības ikonu un pašlaik ar veikaliem vairāk nekā 70 valstīs nodarbina ap 1,100 cilvēku. Uzņēmuma 2016.gada ieņēmumi sastāda 2,954 miljonus dāņu kronas. “Bang & Olufsen” akcijas tiek kotētas Dānijas biržā, Kopenhāgenā.

    Rīgas salonā pieejami arī šī brīža ‘karstākie’ jaunumi – oriģināla dizaina audio sistēma-konstruktors “BeoShape” un unikālas konstrukcijas televizoru sērija “BeoVision Eclipse”. Tāpat mājas audio un video tehnoloģijas līderis pēdējos gados ir paplašinājis savu darbības jomu, piedāvājot integrētus mājas audio un video risinājumus arī  viesmīlības un automobiļu nozarei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    06.03.2018 19:04

    Ja kas, skandām viņi kastes taisa te pat Latvijā. Tas tā.

    Lapsinieks
    06.03.2018 19:14
    Reply to  Usinss

    jā, jo mazākas transporta izmaksas nekā no ķīnas kompensē drusku dārgāko darbaspēku.

    x
    06.03.2018 20:14
    Reply to  Usinss

    vietējā koka šķiedru struktūra labvēlīgi ietekmē skaņas tembru un harmoniskās tonalitātes!

    Rūdolfs Putniņš
    06.03.2018 21:45
    Reply to  Usinss

    Dynaudio arī Rīgā savas kastes tēš.

    Reklāma