Web Analytics
More
    Reklāma

    DEAC būtiski paplašina darbību Vācijā un Krievijā – atklāj virtuālos datu centrus Frankfurtē un Maskavā

    Jaunākie raksti

    Privāto datu centru operators DEAC 2018. gadu iesācis ar strauju paplašināšanos eksporta tirgos Vācijā un Krievijā. Līdz ar uzņēmuma virtuālo jaudu paplašināšanu ir atklāti divi jauni virtuālie datu centri Frankfurtē un Maskavā, kas nodrošina ātru datu apmaiņu un ar zemu aizturi savieno Latviju ar stratēģiski nozīmīgām lokācijām un pilsētām Eiropā.

    DEAC mākoņu datu centri apvienoti vienotā un neatkarīgā operatoru komunikāciju tīklā, tostarp savienojums Rīga – Maskava šobrīd nodrošina visātrāko datu apmaiņas kanālu starp Krieviju un Eiropu. Tādejādi jaunizveidotā vienotā starpvalstu mākoņu platforma kalpo kā digitāls tilts starp Eiropu, Krieviju un Āzijas reģionu. Izvērsts virtuālo datu centru tīkls ļauj izvietot informāciju un aplikācijas tuvāk Krievijas un Rietumeiropas lietotājiem, saīsinot informācijas ielādes laiku un novēršot vajadzību sūtīt datus apstrādei tūkstošiem kilometru tālu.

    Reklāma

    “Augstas veiktspējas datu glabāšanas sistēmas un uz VMware vCloud Suite® arhitektūras būvēts virtualizācijas risinājums ļauj viegli un ātri pielāgot nepieciešamo jaudu, panākt biznesa nepārtrauktību un datu drošību, kā arī papildus veidot datu rezerves kopijas vairākās ģeogrāfiski neatkarīgās atrašanās vietās un pēc nepieciešamības izvērst datu avārijas atjaunošanas un replikācijas plānu. Tajā pat laikā vCloud risinājuma priekšrocības ir ne tikai ātrums un augsts drošības līmenis, bet arī ievērojami zemākas ekspluatācijas izmaksas,” uzsver DEAC vadītājs Andris Gailītis.

    Virtuālo datu centru risinājuma arhitektūra izvietota Tier III līmenim atbilstošos datu centros, tādejādi DEAC klienti var veikt biznesa procesus lokāli Krievijā, lai apmierinātu vietējo varasiestāžu prasības, kā arī izmantot Eiropas datu aizsardzības regulas, kas tiek piemērotas, datus glabājot un apstrādājot kādā no Eiropas Savienības valstīm. Izvēles iespējas starp Krievijas un Eiropas interneta savienojumu, kā arī lokālās vai reģionālās IP adreses sniedz uzņēmumiem tik ļoti nepieciešamo elastību, kas ir būtiska pie kompleksām un lielām darba slodzēm.

    “Šodien mākoņu tirgus galvenie jautājumi ir pārorientējušies uz konkrētiem uzņēmējdarbības tehniskajiem uzdevumiem. Biznesam IT risinājumi ir nepieciešami nevis pēc mēneša, bet gan šeit un tūlīt. Viens no populārākajiem DEAC pakalpojumiem ārvalstu klientu vidū ir privāts mākonis, kas atbilst gan biznesa vajadzībām, gan Krievijas valsts prasībām pret personas datu glabāšanu un efektīvi funkcionē arī Eiropā. Darba organizēšana no jebkuras vietas pasaulē, kā arī datu centru pakalpojumu efektīva darbība nodrošina biznesa nepārtrauktību starpvalstu līmenī,” komentē DEAC vadītājs Andris Gailītis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    05.03.2018 12:30

    krievijas bizness viņiem nesīs tikai zaudējumus, visticamāk.
    pirmkārt, katru gadu nāksies izdabāt jarovajas iegribām
    otrkārt, situācijā kad ekonomika salokās, viņi elementāri skaita naudu

    vienīgā cerība uz valdības pasūtījumu, bet jāsaprot, kādi tur būtu nosacījumi un ka mūsdienu krievijā šodien tev ir bizness, rīt – jau ubaga tarba un pats emigrācijā

    bet lai veicās, protams.

    Lapsinieks
    05.03.2018 13:33
    Reply to  x

    šitie džeki šancē jau 20 gadus un nav nekādi duraki, kas dodās nezināmos mīnu laukos.

    07.03.2018 11:22
    Reply to  Lapsinieks

    Ceru,ka tas sarkasms ,jo viemēr atceros 4 gadus vecos notikumus “Elektroniskās dienasgrāmatas «E-klase» izstrādātāji, SIA «Digitālās ekonomikas attīstības centrs» (DEAC), vērsušies pret kādu skolēnu, kura radītais programmas paplašinājums «Skaista klase» ļauj apiet portāla reklāmas un rakstus, atverot baltu lapu ar reģistrācijas logu. Lai panāktu «Skaistas klases» darbības pārtraukšanu, uzņēmuma pārstāvji pat ieradušies skolēna dzīvesvietā.” ,tas ir ,kā piemērs jo viņiem bijiuši dažādi skandāli ….
    kas liek apšaubīt viņu spējas vadīt uzņēmumu…

    Lapsinieks
    07.03.2018 13:25
    Reply to  ☆ ☆

    spējas vadīt uzņēmumu atspoguļojas gada pārskatā, nevis dzeltenās preses izpūstos melnos PR pasākumos. tas tā – lirika.

    07.03.2018 14:03
    Reply to  Lapsinieks

    vispār uzņēmums var pazaudēt daudz klientus tikai slikta tēla dēļ un viņiem vajadzētu rūpeties par uzņēmuma tēlu…

    Lapsinieks
    07.03.2018 16:02
    Reply to  ☆ ☆

    šaubīgi pieņēmumi. maķītim sliktu tēlu var radīt tārps burgerī, nevis dzeltenās preses skandāls, ka apsargs pārāk rupji izmetis to točas smirdīgu bomzi. ja spēj saskatīt analoģijas.

    05.03.2018 12:41

    nav tik traki. var apkalpot arī rietumu kompānijas, kam bizness krievijā, bet vēlas sadarboties ar datu centru, kura īpašnieki reģistrēti ES.

    x
    05.03.2018 12:56
    Reply to  AndrisB

    protams, var iet pa saplaisājušu ledu un priecāties – nebrienu tak pa ūdeni)

    pēdējo 4 gadu notikumi, ja nelasa tikai lsm, liek uzdot nevis jautājumu vai? bet drīzāk – kad? un kādā veidā tas notiks?

    Pigors
    23.06.2023 07:38
    Reply to  x

    Tu esi pareģis vai arī labs “mātuškas” pazinējs.

    Krotow
    05.03.2018 16:12
    Reply to  AndrisB

    DEAC ielīda Maskavā dēļ viena iemesla. Kremlis tagad pieprasa visiem ruslandē darbojošamies tiešsaistes servisiem glabāt datus mātuškā ar 24/7 pieeju čekai. Tāpēc vai nu sēdi Maskavā vai arī nesēdi nemaz.

    Cena
    05.03.2018 13:43

    Nesaprotu tos DEAC klaunus, 20 gadus nespēj izlikt cenu savā mājas lapā. Man no pirksta jāizzīž cik maksā viņu pakalpojumi? Negribu spamu e-pastā. Interesē VPS, bet mājas lapā kaut kādi 2016. gada piedāvājumi rēgojas.

    digitalk
    05.03.2018 14:51
    Reply to  Cena

    tak nesasienies ar tādiem. vai tad nav konkurentu, kas strādā labāk? piemēram, SigmaNet.

    Reklāma