Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S9+ kronēts par labāko kamerfōnu

    Jaunākie raksti

    Samsung pirms dažām dienām izziņoja Galaxy S9 un arī lielāka izmēra Galaxy S9+, kas vairs neatšķiras no mazākā viedtālruņa tikai ar ekrāna diagonāli un akumulatoru. Šogad Galaxy S9+ atšķiras arī ar kameru skaitu!

    Mūsu rokās arī ir nonācis Galaxy S9+ modelis ar divām galvenajām kamerām, apskats gaidāms tuvāko nedēļu laikā.

    Reklāma

    Galaxy S9+ izmanto to pašu divu kameru pielietojumu, kāds ir iPhone 8 Plus, iPhone X un arī OnePlus 5T modelī – vienai kamerai ir platleņķa, bet otrai ir teleobjektīvs. Huawei vismaz šobrīd izmanto nedaudz citu divu kameru ideju ar vienu krāsu un vienu melnbaltu sensoru.

    Galaxy S9+ jau paspējis ierindoties DxOMark Mobile testu augšgalā, saņemot 99 punktus par uzstādītajām kamerām. DxOMark uzsver, ka Galaxy S9+ spēj uzņemt pareizas krāsas, tiek kontrolēts graudainums sliktākā apgaismojumā. Viedtālrunim nedaudz pieklibojot ekspozīcijas laika izvēle. Arī video sadaļā Galaxy S9+ nav veicies ideāli, bet tāpat šī gada Samsung veikums ticis pie pirmās vietas DxOMark Mobile testos.

    Jā – ar Galaxy S9+ var arī piezvanīt!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aigi
    02.03.2018 14:07

    nu ko gaidām Huawei P20 atbildes triecienu ar 3 kamerām?

    KKTK
    02.03.2018 17:57

    Kas par sviestu, paskatieties portretus – zamsungam vissūdīgākās bildes, pārgaismots, jēls un jocīgi saturēts: https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s9-plus-review-premium-specs-top-end-performance/

    Zigmars Dzenis
    19.12.2018 10:51

    Skatos, ka Iphone Xr ir 101 punkts:)

    Reklāma