Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Pasaules Mobilajā kongresā prezentē mākslīgā intelekta (AI) tehnoloģijas savos mobilajos tālruņos

    Jaunākie raksti

    Barselonā notiekošajā Pasaules Mobilajā kongresā (MWC), LG Electronics iepazīstināja klātesošos ar savu jauno darbības mērķi – patērētāju faktisko vajadzību saprašana un apmierināšanu, attīstot un uzlabojot LG zīmola uztveri, kā arī koncentrējoties uz pamattehnoloģiju attīstību. Lai sasniegtu šo mērķi, būtiska loma būs iecienītām premium klases ierīcēm, piemēram, jaunajam V30S ThinQ. Turklāt LG MWC prezentēja arī populāro viedtālruņu K8 un K10 2018. gada versijas.

    Uz LG V30 platformas pamata veidotais LG V30S ThinQ jaunās AI tehnoloģijas integrē visbiežāk izmantotajās funkcijās, kas maksimāli pielāgotas patērētāju ikdienas vajadzībām un lietošanas paradumiem. ThinQ tika prezentēts 2018. gada Starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē (CES), kurā bija apskatāma visa LG ražotā sadzīves tehnika un elektronikas ierīces, kā arī pakalpojumi, kuros tiek izmantots mākslīgais intelekts. Īstenojot mērķi kļūt par AI uzņēmumu, kam pirmajā vietā ir patērētāji, LG popularizēs ThinQ mākslīgo intelektu kā pieejamu un mazāk biedējošu tehnoloģiju.

    Reklāma

    Attēla AI (Vision AI): Fotogrāfija kļūst intuitīva

    Vision AI ietver trīs jaunas inteliģentās kameras funkcijas: AI CAM, QLens un Bright Mode, kas automatizē fotografēšanas funkciju un uzlabo ar viedtālruņiem uzņemto fotogrāfiju kvalitāti gan tad, ja fotografē iesācējs, gan – ja šajā jomā pieredzējis entuziasts.

    AI CAM analizē kadrā esošos objektus un iesaka optimālo fotografēšanas režīmu, izvēloties to no astoņām kategorijām. Katrs režīms uzlabo objekta raksturlielumus, ņemot vērā tādus faktorus, kā skata leņķis, krāsa, atspīdumi, apgaismojums un piesātinājuma līmenis. QLens pastiprināti izmanto AI tehnoloģijas attēlu atpazīšanas iespējas, lai skenētu kvadrātkodus, atvieglojot iepirkšanās iespējas internetā. Meklējiet attēlus, izmantojot QLens, lai atrastu identiskas vai līdzīgas ēdienu, modes un slavenību fotogrāfijas vai detalizētu informāciju par ainavu elementiem, piemēram, ēkām un statujām. Minimāla apgaismojuma apstākļos ar LG V30S ThinQ uzņemtu fotogrāfiju var ievērojami uzlabot, fotografējot spilgtajā režīmā (Bright Mode). Tā vietā, lai mērītu tikai apkārtējo apgaismojumu, kā to dara vairums viedtālruņu kameru, šī AI funkcija attēlu spilgtināšanai par vienu vai diviem faktoriem izmanto algoritmus, lai rezultātā iegūtu kvalitatīvākus fotoattēlus.

    Balss AI (Voice AI): Google Assistant

    QVoice, kam ir balss komandas atbalsts vairāk nekā 50 funkcijām, var izmantot, lai veiktu visbiežāk izmantotās funkcijas. Darbojoties savienojumā ar Google Assistant, 32 LG ekskluzīvās Voice AI komandas ļauj uzreiz aktivizēt visbiezāk izmantotās funkcijas, neejot daudzajās izvēlnes iespējās. Voice AI pat ļauj lietotājiem kontrolēt funkcijas, kurām nav Google Assistant atbalsta.

    Lielāka atmiņa, vairāk vietas uzglabāšanai, vairāk krāsu

    LG V30S ThinQ ar 6 GB operatīvo atmiņu praktiski garantē vieglu daudzu funkciju veikšanu un ātrāku darbību, savukārt 128 GB atmiņa LG V30S ThinQ un 256 GB atmiņa LG V30S+ ThinQ nozīmē, ka klientiem nekad nepietrūks vietas failu saglabāšanai.

    V30S ThinQ ir visplānākais un visvieglākais viedtālrunis starp modeļiem, kuru ekrāna izmērs nav mazāks par sešām collām. LG V30S ThinQ New Moroccan Blue krāsa ir papildināta ar zaļu toni, savukārt LG V30S+ ThinQ ir pieejams izsmalcinātajā New Platinum Gray krāsā. Abām ierīcēm aizmugurē ir lēcveidīga apdare, un noteiktā apgaismojumā uz tās tiek attēlotas dažādas nokrāsas.

    Viedtālruņu AI funkciju paplašināšana

    AI tehnoloģiju kopums modelī LG V30S ThinQ ir tikai sākums uzņēmuma jaunajai stratēģijai radīt jaunus inteliģentos viedtālruņus, par galveno prioritāti izvirzot patērētāju vajadzības. Ja LG V30S ThinQ ar šādām uzlabotām funkcijām jau ir aprīkots, tad esošajās ierīcēs LG G6 un LG V30 svarīgākās AI funkcijas tiks uzstādītas nākotnē gaidāmo atjauninājumu ietvaros.

    “LG klienti sagaida, ka mūsu tālruņi būs pārāki četru galveno tehnoloģiju ziņā, ko mēs dēvējam par “killer features” ‘ABCD’ – audio, akumulators, kamera un ekrāns (ABCD – audio, battery, camera and display). Šīs funkcijas būs mūsu prioritātes ne tikai jaunajos produktos – flagmaņos, bet arī starpproduktos, sākot ar LG V30S ThinQ, ko izrādām arī šeit, Barselonā,” sacīja LG Mobile Communications Company prezidents Hvans Džons Avans (Hwang Jeong-hwan).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma