Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel sola 5G nodrošināt jau 2020. gada Tokijas Olimpiskajās spēlēs

    Jaunākie raksti

    Mobile World Congress 2018 norises laikā Intel izziņojis plānus jau pēc diviem gadiem piedāvāt pilnvērtīgi strādājošu 5G mobilo datu tīklu Tokijas Vasaras Olimpisko spēļu norises vietās. Šis gan nav nekāds lielais pārsteigums, jo ap 2020. gadu 5G tehnoloģijām ir jābūt gatavām, atliks vien tās ieviest dzīvē.

    Intel ir arī apsolījis 2020. gada Vasaras Olimpiskās spēles pārraidīt 8K izšķirtspējā, būšot pieejami arī 360 grādu augstas izšķirtspējas skati no atsevišķiem sporta veidiem. Liels uzsvars tikšot likts uz droniem jeb bezpilota lidaparātiem un to nodrošināto video materiālu.

    Reklāma

    Ar 5G tiks nodrošināts viss Olimpisko spēļu sabiedriskais transports. Intel uzskata, ka transportā varēs nodrošināt 1 Gbps datu pārraides ātrumus, ja transports kustēsies ar ātrumu līdz 30 kilometriem stundā.

    2020. gada Vasaras Olimpiskās spēles jeb XXXII Olimpiskās spēles būs trīsdesmit otrās Vasaras Olimpiskās spēles. Tās notiks Tokijā, Japānā, 2020. gadā, laikposmā no 24. jūlija līdz 9. augustam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    27.02.2018 13:25

    Nākotnes sabiedriskā transporta pasažieru sūdzības: “- Brauciet lēnāk, man internets velkas”.

    x
    27.02.2018 13:45
    Reply to  Krotow

    uzraksts salonā – “personas, kas iejaucas busa vadības softa darbībā ar mērķi izmainīt braukšanas ātrumu, tiks izdzēstas no pasažieru matricas un atjaunotas no bakupa ne ātrāk kā 30 dienas pēc soda apmaksas”

    Reklāma