Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Lens būs pieejams citiem Android viedtālruņiem un pat Apple iPhone

    Jaunākie raksti

    Google Lens ir papildinātās realitātes projekts, kura ietvaros Google spēj pievienot papildus informāciju nofotografētajam saturam. Izmantojot pakalpojumu Google Lens, vari iegūt papildinformāciju vai veikt kādu darbību ar savu fotoattēlu. Šobrīd pakalpojums Google Lens ir pieejams tikai Pixel tālruņos, bet jau pavisam drīz Google Lens nonāks citos Android flagmaņos un pat Apple viedtālruņos.

    Ja uzņem fotoattēlu, kurā redzama vizītkarte, vari pievienot tālruņa numuru vai adresi kontaktpersonai. Grāmata: vari skatīt atsauksmes un citus tās datus. Orientieris vai ēka: vari saņemt papildinformāciju par to. Glezna muzejā: vari saņemt papildinformāciju par to.

    Reklāma

    Īsāk sakot, Google Lens izmanto fotogrāfiju, lai veiktu meklēšanu tīmeklī.

    Google Lens sadarbosies ar Samsung, LG, Motorola, Sony, Huawei un Nokia (HMD) flagmaņiem. Sākotnēji būs pieejama tikai angļu valoda, bet lietotni varēsi izmantot ASV, Kanādā, Vācijā, Austrālijā, Indijā, Francijā, Itālijā, Spānijā un Singapūrā. Citas valstis tiks pievienotas palēnām.

    Google Lens atnāks kopā ar nākamo Google Photos atjauninājumu Android un arī iOS operētājsistēmās. Google Lens būs pieejams ar Apple iOS 9 vai jaunāku operētājsistēmas versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma