Web Analytics
More
    Reklāma

    Land Rover parāda Explore – izturīgu un modulāru Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Land Rover ir pievienojies vairākiem jau zināmiem viedtālruņu pasūtītājiem, kuri savus sapņus piepilda ar ražotāja Bullitt palīdzību. Bullitt ražo viedtālruņus pēc Caterpillar un Kodak pasūtījuma. Līdzīgi tapis arī Land Rover Explore viedtālruņa modelis.

    Mobile World Congress 2018 sagaidāma Land Rover Explore pilna izziņošana. Jau iepriekš Bullitt bija paziņojis par Land Rover Explore viedtālruņa tapšanu, tomēr paziņojumā netika minēta tehniskā informācija. Land Rover Explore būs daļēji modulārs, ideju pārņemot no Motorola Moto Z sērijas, kurai ir aizmugurē pielipināmi dažādi aksesuāri.

    Reklāma

    Ja labi pacenšas izmantot iztēli, Explore modelī pat varēsi atrast dizaina iezīmes no Land Rover automašīnām. Land Rover Explore saņems 4000 mAh akumulatoru, MediaTek Helio X27 procesoru, 4 GB RAM un 64 GB atmiņu.

    Land Rover Explore sākuma komplektā būs iekļauts vēl viens 3600 mAh akumulators un papildus GPS antena. Būs pieejama arī velosipēdu entuziastu paka ar viedtālruņa turētāju velo stūrei un papildus 4370 mAh akumulatoru. Iespējams, sekos vēl kādi Land Rover Explore papildinājumi.

    Land Rover Explore cena būs 649 eiro, tas nonāks pārdošanā aprīlī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds Talcis
    23.02.2018 17:30

    Noteikti ar šo telefonu būs tā pat kā ar Defender. Ražos 67 gadus un būs pārliecināti ka nav nepieciešams neko būtisku mainīt.

    Lapsinieks
    23.02.2018 18:04

    vajag vienu sānu asu un izvelkamu kātu – čem ņe cirvis?

    Krotow
    23.02.2018 19:02
    Reply to  Lapsinieks

    Un pudeļu attaisāmo, lai nav alus pret sētas stabu vaļā jātaisa.

    wils
    23.02.2018 19:56
    Reply to  Krotow

    Pudeļu attaisāmo pa 650 eur? “Nu vi bateņka izvraščenec”…

    Reklāma