Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft jaunākā lietotne caur Wi-Fi pārsūta fotogrāfijas uz PC

    Jaunākie raksti

    Microsoft Garage veido dažādas viedierīču lietotnes iOS un Android operētājsistēmām. Jaunākā Microsoft Garage izveidotā lietotne ir Photos Companion, kas ļauj vienkārši pārsūtīt fotogrāfijas uz Windows 10 datoriem, izmantojot Wi-Fi.

    Microsoft uzsver, ka Photos Companion lietotnes ideja jau ilgi bijusi uzņēmuma plānos. Lietotnes darbība izmēģināta skolās un augstskolās, kur vienmēr bijusi problēma no viedtālruņiem pārsūtīt informāciju tieši uz datoru, neizmantojot mākoņdatu servisus. Vienlaikus bija jāatrod iespēju pārvietot fotogrāfijas un prezentācijas uz projektoram pieslēgtu datoru, lai tajā neievazātu kādus vīrusus.

    Reklāma

    Photos Companion lietotne pieejama iOS un Android viedtālruņiem. Atliek vien ar viedtālruni noskenēt Windows 10 Photos lietotnes parādīto kodu, lai uzreiz uzsāktu datu pārraidi uz datoru. Photos Companion lietotne ir līdzīga Apple AirDrop.

    Photos Companion iOS

    Photos Companion Android

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artanis
    18.02.2018 18:10

    Emm, es līdzīgu aplikāciju uz Ābola izmantoju kopš 4s laikiem. Piedevām tā ir vēl daudz ērtāka – ja telefons ir uz tā paša wifi, kur dators, vienkārši ieraksti uz telefona ekrāna redzamo domēna vārdu interneta pārlūkā, un tur atveras fotogalerija – skaties un lejupielādē, ko vēlies. Uz androīda arī līdzīgi softi ir redzēti.

    ed4ard
    18.02.2018 20:06

    Pameiģināju, darbojas, labi.

    :-)
    09.03.2018 20:16

    nafig čakarēties, google drive ņem pat uz mobilā tīkla :)

    Lapsinieks
    09.03.2018 20:28
    Reply to  :-)

    te runa par ātru pārsūtīšanu, piemēram, aizejot ciemos/pie klienta/vai vēl duci citu gadījumu var izdomāt, kaut vai pie sveša datora, lai nav jālogojas savā draivā utt.

    Reklāma