Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei P smart – viedtālrunis jauniem un stilīgiem cilvēkiem

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs Huawei prezentējis jauno viedtālruni P smart. Viedtālrunis apveltīts ar EMUI 8.0 interfeisu, kas balstīts Android 8.0 operētājsistēmā. Huawei P smart iestrādāts pilnekrāna displejs, viedais sejas skaistuma algoritms, ar rokas mājienu vadāma pašportreta funkcija, kā arī daudzas citas iespējas, kas paredzētas ērtai un parocīgai tālruņa lietošanai jauniem cilvēkiem. Tālrunis lietotājiem Latvijā būs pieejams februāra otrajā pusē.

    Pilnekrāna displejs – plašāks skats uz dzīvi

    Viedtālruņu ražotājus visā pasaulē pilnībā pārņēmusi pilnekrāna (FullView) displeju ēra. Arī jaunais Huawei P smart ieguvis 5.65 collu pilnekrāna displeju ar FullHD+ izšķirtspēju, 18:9 ekrānu un tā attiecību pret korpusu 80%, sniedzot tālruņa lietotājam plašāku skatu uz dzīvi nekā jebkad iepriekš. Huawei P smart ar izcili veidoto arhitektūru, komponenšu izvietojumu un 2.5D izliekto stikla ekrānu ērti iekļaujas lietotāja plaukstā. Dizaina ziņā tam piemīt P sērijas tālruņu iezīmes. Tas ir vienkāršs un elegants, ar gludu aizmugurējo virsmu, tā antenas prasmīgi iebūvētas ierīces augšējā un apakšējā daļā, izvairoties no ierastā telefona korpusa trīsdaļīgā sadalījuma, vienlaicīgi nodrošinot izcilu saziņas kvalitāti. Turklāt Huawei P smart iestrādāta arī viedā ekrāna dalīšanas funkcija, kas ļauj darbināt divas lietotnes vienlaicīgi, tādējādi paverot vēl vairāk iespēju ikdienas steidzīgajā ritmā.

    Reklāma

    Viedā skaistuma algoritms un brīvroku pašportreta funkcija: kamera, kas pielāgojas lietotāja prasībām

    Lai spētu nodrošināt visu, ko jaunākie viedtālruņu lietotāji sagaida no sava telefona kameras, Huawei P smart iestrādātas divas aizmugurējās kameras ar 13 MP un 2 MP izšķirtspēju. Tās nodrošina plašas iespējas – duālās kameras radīto bokē efektu, portreta režīmu, skaistuma režīmu, foto uzņemšanas funkciju ar rokas mājienu u.c., padarot katru uzņemto fotogrāfiju par mākslas darbu.

    Ar 13 MP + 2 MP duālo lēcu struktūru un 16 līmeņu duālo kadru izpludināšanu Huawei P smart bokē efektu bildēm veido jau fizisko komponenšu līmenī. Šāds risinājums kopā ar lielu diafragmas atvērumu ļauj uzņemt iespaidīgus un telpiskus foto. Kopā ar augstas precizitātes kameras sensoriem un fāžu noteikšanas autofokusa tehnoloģiju, 13 MP HD kamera lepojas ar ātru un precīzu reāllaika fokusu, kas precīzi iemūžina labākos mirkļus. Šīs sērijas telefonos iestrādāts arī Hisilicon attēlu signālu procesors ar pašmācīšanās algoritmiem, kas palīdz uzņemt fotogrāfijas ar izteiksmīgākām krāsām un samazinātu trokšņu līmeni.

    Droša pirkstu nospiedumu atpazīšana

    Pirkstu nospiedumu sensors jau kļuvis par ierastu viedtālruņa sastāvdaļu, nodrošinot ērtu un ātru piekļuvi telefonam. Huawei P smart aprīkots ar Fingerprint 4.0 risinājumu, kas piedāvā neredzēti ātru pieredzi lietotājam, salīdzinot ar citiem ražotājiem. Pirksta nospieduma identifikācija tiek veikta 0.3 sekundēs, kļūdains noraidīšanas koeficients ir zemāks par 2%, savukārt kļūdu pieņemšanas koeficients pat mazāks par 1/50,000. Turklāt Huawei jaunajā tālrunī ir pielāgojis pirkstu nospieduma sensoru arī citām lietotnēm, sniedzot iespēju to izmantot navigācijai, foto uzņemšanai un modinātāja signāla atslēgšanai, tādējādi ievērojami uzlabojot un padarot ērtāku telefona lietotāja pieredzi.

    Baterijas noturīgums ir viena no Huawei viedtālruņu konkurētspējīgākajām īpašībām. Lai uzlabotu akumulatora darbības laiku ar prasīgo pilnekrāna displeju, Huawei P smart telefonam ir 3000 mAh ietilpības baterija, kura apvienojumā ar viedo 6.0 enerģijas taupīšanas tehnoloģiju nodrošina telefona darbību vismaz vienu dienu. Tāpat fonā notiek reāllaika monitorings, kas atrod energo-prasīgākās lietotnes, identificē galvenos enerģijas patēriņa avotus un piedāvā telefona darbības optimizāciju ar viena pieskāriena palīdzību, tādējādi ievērojami ietaupot akumulatora enerģiju un pagarinot tā darbības laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    06.02.2018 12:36

    >Ar 13 MP + 2 MP duālo lēcu struktūru

    lēcām nav nekādu megapikseļu, to izšķirtspēju mēra līnijās uz collu. un kāpēc te iepīt vēl struktūru, kas vispār ir materiālmācības termins. lēcu struktūra tur, kur būtu jāraksta par kārtējiem diviem objektīviem. es jau skolā slikti mācījos, bet šie relīzētāji laikam pat nav beiguši pamatskolu.

    par ko es šūmējos – kāds izlasīs un papildinās muļķu bariņu, kuri degvielu uzpilda, turot šļūteni ar kreiso roku, jo tā autiņš nobrauc par 15% vairāk.

    Simona
    07.02.2018 08:24
    Reply to  x

    Kopš sāku liet savai benzīna mašīnai dīzeli, patēriņš samazinājās divreiz! ;)

    Krotow
    07.02.2018 13:11
    Reply to  Simona

    Aizmirsi, ka radiatorā šampūns jālej.

    Reklāma