Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama oficiālā Phjončhanas ziemas Olimpisko spēļu mobilā lietotne

    Jaunākie raksti

    Jau 9. februārī starts tiks dots Phjončhanas ziemas Olimpiskajām spēlēm, kurās Latviju kopumā pārstāvēs 35 sportisti. Kursora komandas vārdā novēlu viņiem izdošanos – turēsim īkšķus!

    Tā kā ar šo tālo Dienvidkorejas pilsētu mums ir 7 stundu laika starpība, būs jācenšas nepalaist garām visu svarīgo sporta notikumu laiki un ziņas. Te lieti var noderēt oficiālā šo Olimpisko spēļu mobilā lietotne, kas tapusi ar Samsung gādību.

    Reklāma

    Lietotne pieejama gan viedtālruņiem, gan planšetdatoriem un satur informāciju par Olimpisko spēļu pasākumiem, jaunumiem, noderīgu informāciju, kā arī attēliem un video.

    Android ierīču lietotāji īsto un pareizo lietotni meklē Google Play veikalā, bet iPhone un iPad ierīču lietotājiem jādodas uz App Store. Esiet uzmanīgi, jo šobrīd par Olimpisko spēļu oficiālajām lietotnēm mēģina uzdoties arī dažādas citas lietotnes, iespējams, krāpnieku radītas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ēriks
    06.02.2018 19:25

    Tikko lejupielādēju, pēc instalēšanas prasa atļauju piekļūt fotoattēliem, atrašanās vietai utt. Spiedu “neatļaut” un arī ar to beidzās. Kāpēc nepieciešama šāda piekļuve?🤔

    x
    06.02.2018 20:37
    Reply to  Ēriks

    lai nerādītu tev bildes, kuras jau ir tavā bilžu folderī)

    Lapsinieks
    06.02.2018 21:07
    Reply to  x

    ko pīpē?

    x
    06.02.2018 22:26
    Reply to  Lapsinieks

    huaveīnu

    Reklāma