Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play tiešsaistes veikalā tagad nopērkamas arī audiogrāmatas

    Jaunākie raksti

    Google no vakardienas savā Play satura veikalā uzsākusi audiogrāmatu tirdzniecību un tādējādi pieteikusi karu šīs jomas smagsvaram Amazon. Google Play tagad var iegādāties 9 valodās ierunātas audiogrāmatas 45 valstīs (arī Latvijā) un Google ļauj grāmatas iegādāties pa vienai (Amazon gribēs notirgot ikmēneša abonementu), kā arī bez papildus maksas ar tām padalīties savā ģimenes lokā izmantojot Family Library funkciju. Tāpat pirms grāmatas iegādes varam noklausīties tās paraugu, lai saprastu vai tā ierunāta patīkamā un saprotamā balsī.

    Audiogrāmatas varēs klausīties mobilajos telefonos un planšetdatoros, datoros, televizoros (ar Chromecast), Android Wear rokaspulksteņos, viedajos skaļruņos (piemēra, Google Home) un pat ar Android Auto aprīkotās automašīnās. Pie tam Google sola integrāciju ar Assistant viedpalīgu. Ar to varēsim pieteikt grāmatas lasīšanu ar balsi.

    Reklāma

    Google servisā maksas audiogrāmatu cenas sākas no aptuveni 5 ASV dolāriem un var pārsniegt arī 20 dolāru robežu. Ir pieejams arī bezmaksas saturs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma