Web Analytics
More
    Reklāma

    Tehnoloģiju konference TechChill 2018 izziņo programmu

    Jaunākie raksti

    Pieaugot ārvalstu interesei par Baltijas reģionu, jaunuzņēmumu konference TechChill ar katru gadu pulcē aizvien vairāk starptautisko investoru, mediju un uzņēmēju. Divu dienu garumā VEF Kultūras pilī uz trīs paralēlām skatuvēm gandrīz 100 starptautiski uzņēmēji un tehnoloģiju nozares eksperti iedvesmos, diskutēs, dalīsies pieredzē un zināšanās. Jomas pārstāvji apskatīs tādas tēmas kā kriptovalūtas un finanšu tehnoloģijas, kiberdrošība, mākslīgais intelekts, virtuālā realitāte, “gudrās pilsētas” un inovatīvo tehnoloģiju loma mūsu ikdienā, Latvijas loma startup ekosistēmā, investīciju piesaiste un uzņēmuma kultūra.

    Runātāju vidū uz lielās jeb Superhero Stage skatuves būs gan pieredzējuši tehnoloģiju uzņēmumi piemēram, Renaud Visage no Eventbrite un bijušais Angry Birds vadītājs Peter Vesterbacka, gan arī šobrīd straujāk augošo jauno uzņēmumu, piemēram Wolt, Revolut, Taxify, Drive.ai un EyeEm dibinātāji. Rīgā ieradīsies arī savas jomas izcilākie eksperti. Kā spilgtākie viesi programmā jāatzīmē kiberdrošības eksperts Ralph Echemendia, kurš konsultējis gan Holivudas filmu veidotājus, gan ASV valsts iestādes; Twitter pārstāve Angie Jones no Sanfrancisko, kura dalīsies stāstā par leģendāro Twitter “fail whale” tēlu; TransferWise pārstāvis no Ņujorkas Chris Raastad, kurš diskutēs par finanšu tehnoloģiju nākotni; Dean Johnson, kurš demonstrēs maģisko Human 2.0 šovu, kā arī Viola Llewellyn, kuras apskatītā tēma būs tehnoloģiju un demokrātijas mijiedarbība.

    Reklāma

    Rīgā ieradīsies arī pasaules vadošo tehnoloģiju mediju un investoru pārstāvji, lai iepazītos ar Latvijas un Baltijas startup ekosistēmu, uzņēmumiem un idejām. Konferencē piedalīsies desmitiem pasaules lielāko akseleratoru un riska kapitāla fondu pārstāvji, to vidū YCombinator, 500Startups, TechStars, Index Ventures, Creandum, Opean Ocean un desmitiem citu, kā arī žurnālisti no Forbes, WIRED, VentureBeat, Tech.eu, The Next Web un citiem.

    TechChill ietvaros būs arī plašas iespējas satikt jaunus partnerus, piesaistīt darbiniekus un novērtēt potenciālos darba devējus, uzrunāt investorus un iepazīties ar jaunākajām tendencēm tehnoloģiju nozarē. Startup ekspo izstādē savus produktus prezentēs 20 daudzsološi jaunuzņēmumi, turpretī Biznesa ekspo izstādē Latvijas lielākie tehnoloģiju uzņēmumi un darba devēji stāstīs par saviem jaunākajiem produktiem un iespējām.

    Visbeidzot, uzņēmumu dibinātāju skatuve jeb Founder Stage sniegs iespēju 50 izciliem un ar lielu potenciālu apveltītiem jaunajiem uzņēmējiem no 11 valstīm prezentēt savas biznesa idejas starptautisku investoru un mediju pārstāvju auditorijai un sacensties par iespēju laimēt galveno balvu 10 000 EUR apmērā no TechChill. Paralēli tam norisināsies arī dažādas meistarklases, kas to dalībniekiem ļaus smelties vērtīgus padomus sava uzņēmuma attīstīšanai, idejas prezentēšanai, jaunu tirgu iekarošanai un citos ne mazāk svarīgos jautājumos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma