Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā ierodas jauna personāla atlases lietotne, kas ļauj nolīgt labāko talantu

    Jaunākie raksti

    Drīz talantu atlasei Rīgā būs pieejams jauns, liels tirgus dalībnieks. Janvārī tiks laista klajā MeetFrank — slepena personāla atlases lietotne, kas ir ieguvusi lielu popularitāti Igaunijā un Somijā.

    MeetFrank unikālā pieeja talantu atlasei ir jau piesaistījusi vairāk nekā 30 000 lejupielāžu un 800 uzņēmumu. Lietotne ļauj lietotājiem redzēt, kuri uzņēmumi vēlas viņus nolīgt un cik tie ir gatavi maksāt.

    Reklāma

    Raugoties no uzņēmuma skatu punkta, MeetFrank ļauj nolīgt talantīgus cilvēkus, kuri ir jau nodarbināti, piedāvājot viņiem izdevīgāku darbu, — tā ir kandidātu atlases stratēģija, ko līdz šim jau īsteno veiksmīgi, ātri augoši jaunie uzņēmumi.

    „Agrākā pieteikšanās kārtība drīz paliks pagātnē. Vistalantīgākie darbinieki nemeklē darbu, tādēļ kandidātu atlases laikā uzņēmumiem ir nepieciešami daudz efektīvāki līdzekļi viskvalificētāko speciālistu pievilināšanai,” skaidro „MeetFrank izpilddirektors Kaarel Holm.

    Kā MeetFrank var palīdzēt talantīgam darbiniekam?

    Lai saņemtu vilinošus darba piedāvājumus, lietotājiem nepieciešams vien lejupielādēt lietotni MeetFrank veikalā App Store vai Google Play. Reģistrācija ilgst vien aptuveni 90 sekundes. Pēc reģistrācijas lietotāji var apskatīt darba piedāvājumus, kas atbilst viņu vēlmēm. Ja kandidātu ir ieinteresējis kāds darba piedāvājums, tad viņš var vaicāt darba devējam par darba pienākumiem, neatklājot savu identitāti, ja vien viņš vēlas to darīt.

    Kā MeetFrank var palīdzēt uzņēmumiem?

    Šeit personāla atlases speciālisti var iesniegt jaunus darba piedāvājumus lietotnei MeetFrank. Ievadot jaunu darba piedāvājumu, personāla atlases speciālistam ir jāizveido profils pieņemšanai darbā, kas ietver prasmes, pieredzi, nozari un citu svarīgu informāciju. Pēc tam ir iespējams izvēlēties atalgojumu, ko uzņēmums ir gatavs maksāt, ievietot darba piedāvājumu un pievienot galveno attēlu.

    Pēc tam, kad atlases speciālists ir iesniedzis jaunu darba piedāvājumu, MeetFrank meklē savā talantu biržā cilvēkus ar atbilstošu profilu un iepazīstina viņus ar piedāvājumu. Ja talantīgu darbinieku ieinteresē šis darba piedāvājums, tad ir iespējams sākt tērzēšanu, lai uzdotu papildu jautājumus, precizētu sīkāku informāciju un vienotos par tālākajām darbībām.

    Rīgā lietotne MeetFrank tiks laista klajā janvārī. Uzņēmumiem un jauniem lietotājiem šī platforma ir jau pieejama.

    Iegūstiet lietotni MeetFrank veikalā App Store vai Google Play.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.01.2018 14:01

    Nu jau vairs nav slepena. Vismaz ne Kursora lasītājiem :P

    Lapsinieks
    21.01.2018 12:40

    uzinstalēju. teorētiski viss izskatās interesanti un nedaudz neparasti – tāds “biznesa tinder”

    Krotow
    22.01.2018 12:46
    Reply to  Lapsinieks

    Biznesa Tinder – ar domu ka parasto zaķu vietā var copēt bizneslēdijas?

    x
    22.01.2018 13:05
    Reply to  Krotow

    bizneslēdijas nav dzīvi cilvēki? nevar kapāt bez apstājas.

    Ilze
    23.01.2018 12:03

    Uzinstelēju, diezgan šaurs tas profils sanāk, redzēs, kā talāk būs, interesanti no potencialā darba devēja viedokļa atrasts kaut ko ar tik šauru piedāvāto profilu.

    mnx
    30.01.2018 11:55

    Nja. Izvēloties other (ja neesi galvenokārt ar IT saistīts), īsti citas profesijas pieteikt kā savas nevar. Tātad pārējās nav inčīgas. Nav interesanti. Neizlikšos taču par environmental Law pārstāvi, kas ir vistuvākais ;)

    Lapsinieks
    20.02.2018 11:33

    izskatās, ka aug “lietotāju” skaits – manā lauciņā jau 380 “speciālisti”, bet nav vēl bijis neviena piedāvājuma, arī (tīri intereses pēc) samaksu nolaižot pamatīgi zem vidējās. tobiš – lietotne nav “aiznesta” līdz darba devējiem.

    Lapsinieks
    25.03.2018 13:17

    Nomainot tālruni vairs nav iespējams ielogoties un tikt klāt savai sarakstei – piedāvā sākt visu tikai no sākuma, lai arī tika taisīts phone clone ar visu lietotņu datu pārnesšanu. uzrakstīju pastu viņu suportam, bet klusums…

    Reklāma