Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” tagad piedāvā arī ceļojumu apdrošināšanu

    Jaunākie raksti

    Mobilā banku alternatīva “Revolut” šodien iepazīstināja ar savu “Pay-per-Day”(angļu val.- maksā par dienu) ceļojumu apdrošināšanas pakalpojumu – tagad viedtālruņu sīklietotne piedāvās lietotājiem automātiski apdrošināties, izmantojot ģeolokācijas tehnoloģijas. Apdrošināšanas polises iekļauj medicīnisko, zobārstniecības un, pēc izvēles – ziemas sportu apdrošināšanu, bet to cenas sākas no 0.99 EUR dienā.

    “Revolut” “Pay-per-Day” ceļojumu apdrošināšana balstās uz ģeolokācijas tehnoloģiju, kura acumirklī ļauj fiksēt, ja lietotājs devies uz citu valsti – izvēloties atbilstošus iestatījumus, apdrošināšana tiks aktivizēta automātiski, tikko ieslēdzot tālruni ārvalstīs. Tāpat savā apdrošināšanas plānā būs iespēja iekļaut arī citas kopā ceļojošās personas.

    Reklāma

    “Mēs tiecamies radīt tādu apdrošināšanas piedāvājumu, kurš izmantotu tehnoloģijas klientu labā, lai viņu ceļojumu apdrošināšana darbotos tikai tad, kad viņi tiešām ir ārvalstīs, un par sevišķi konkurētspējīgu tirgus cenu. Tas ir vēl viens “Revolut” solis, radot platformu, kura piedāvā daudz vairāk, nekā tradicionālās bankas”, – apgalvo “Revolut” Baltijas reģiona vadītājs Andris Bičeika (Andrius Bičeika).

    “Revolut” klients katru gadu vidēji 13 dienas pavada ārvalstīs: ar jauno Pay-per-Day apdrošināšanu viņam tas izmaksās tikai 12.87 eiro gadā. Tie, kuri ceļo biežāk, varēs izvēlēties maksāt fiksēto gada iemaksu (37.50 EUR) un apdrošināšanu izmantot neierobežoti.

    Apdrošināšanu sniedz “Thomas Cook” grupai piederošā “White Horse Insurance Ireland dac”, kuru licencē un regulē Centrālā Īrijas banka.

    “Partnerattiecības ar inovatīvām fintech un traveltech kompānijām ir svarīgs solis mūsu stratēģijā. Mūsu uzdevums ir palīdzēt cilvēkiem, lai viņiem būtu pēc iespējas labākas brīvdienas, garantējot, ka visi ar brīvdienām saistītie līdzekļi tiek pieskatīti un izmantoti maksimāli efektīvi. Inovācijas, iegādājoties ceļojumu apdrošināšanu, nenoliedzami ir tā daļa. “Revolut” jau ir realizējusi ne mazums soļu, kuri ir satricinājuši finanšu sektoru, tādēļ mums ir prieks, ka varam sadarboties, kopā radot drosmīgas idejas un tās īstenojot”, – runā Anth Mooney, “Thomas Cook Money” vadītājs.

    “Pay-per-Day” ceļojumu apdrošināšana papildinās “Revolut” apdrošināšanas paketi, kas pievienota jau pagājušajā gadā priekšstatītajai viedtālruņu apdrošināšanai, tāpat papildinās pasūtīto sīklietotni. Bez šiem apdrošināšanas piedāvājumiem, “Revolut” nesen iepazīstināja ar sevišķi daudz interesi sagaidījušo iespēju sīklietotnē dažu sekunžu laikā iegādāties kriptovalūtu, bet līdzās bezkontakta debatkartēm “Master Card” iepazīstināja arī ar bezkontakta “Visa” debetkartēm.

    Pirms diviem gadiem ieviestais jaunuzņēmums ļauj klientiem mazāk kā minūtes laikā atvērt tekošo kontu, mainīt valūtas saskaņā ar starpbanku valūtas kursu, veikt starptautiskos pārvedumus 25 valūtās, bez maksas norēķināties 130 valūtās visā pasaulē, izmantojot bezkontakta Master Card un Visa kartes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    17.01.2018 12:44

    Svarīgi kurš apdrošināšanas kantoris nodrošina šo apdrošināšanas pakalpojumu!
    Līdz šim cik esmu pētījis visus piedāvājumus, gan tos kas nāk ar Visa Gold kartēm, vai Amex, tie apdrošināšanas nosaīcumi ir tādi švaki, ka labāk paņemu normālu ceļojuma apdrošināšanu Swedbankā vai Seesamā.

    x
    17.01.2018 18:01

    kursor, priekš kam apdrošināt izpēti un vai tiešām tas ir tas, ko piedāvā revolut?
    odontoloģija ir zinātne par zobiem, nevis to labošana. vēl arī studiju mācību process.

    odontology – the scientific study of the structure and diseases of teeth.

    Kristaps Skutelis
    17.01.2018 18:49
    Reply to  x

    E? Neko nesapratu.

    x
    17.01.2018 19:03

    mācies, blogeri)

    Kristaps Skutelis
    17.01.2018 19:49
    Reply to  x

    Nē, es nesapratu, ko domāji ar savu tekstu: “priekš kam apdrošināt izpēti un vai tiešām tas ir tas, ko piedāvā revolut?”.

    Par kādu izpēti runā? Kas par zobiem?

    digitalk
    17.01.2018 20:04

    Apdrošināšanas polises iekļauj … odontoloģijas … apdrošināšanu – kāpēc cilvēkam no savas kabatas apdrošināt zinātnes nozari?

    x
    17.01.2018 20:25

    interesanti….es tiešām rakstu tik nesaprotami? digitalks atšifrē – odontoloģija ir zinātnes nozare, nevis apdrošināšanas gadījums.

    Kristaps Skutelis
    17.01.2018 21:24
    Reply to  x

    Sapratu. Atvaino, lasīju tekstu vairākas reizes, bet tāpat nepamanīju to vārdu. Es pieņemu, ka viņi tur domāja zobārstniecību. Salabošu.

    17.01.2018 18:54

    Kad Apple Pay  būs pieejams Latvijā ?

    Kristaps Skutelis
    17.01.2018 19:49
    Reply to 

    Runā, ka tuvākajā laikā. Konkrēti neviens no lokālajiem nesaka, jo to lokāli nelemj.

    Kaspars Baradach
    18.01.2018 00:29

    vai šitamie censoņi zin kko par cilvēkiem kuri ceļo ar motociklu? jo Latvijas apdrošinātāji vulgaris atsakās drošināt šādu pašdarbību. maitas.

    Skābene
    18.01.2018 08:30

    Šaubos vai kāds apdrošinātājs šķiro apdrošināšanu pēc ceļojuma veidiem, jo ceļojums var sastāvēt no dažādiem pārvietošanās veidiem. Piemēram, ja nopērc nedēļas nogali Somijā, kur iekļauts road trip ar sniega močiem, tad standarta apdrošināšana uz to darbojas. Protams jāstudē apdrošināšanas noteikumi un tas kas rakstīts sīkā drukā, pirms pirkt polisi! Viens gan ir skaidrs, polisi tikai un vienīgi “moču ceļojumam” neviens apdrošinātājs nepiedāvās, ja vien neaizies 1000 motociklisti un nepapras’;is ieviest šādu pakalpojumu, tad gan domāmju, ka uztaisīs speciālu polisi moču ceļotājiem!

    x
    18.01.2018 08:35
    Reply to  Skābene

    apdrošinātājs sniega močus mierīgi var klasificēt kā sporta nodarbības vai ekstrēmie sporta veidi. un es domāju, ka tas arī ir pareizi.

    Kaspars Baradach
    18.01.2018 10:33
    Reply to  Skābene

    tak aizei un pats palasi. esmu jau pārlasijies. neviens neko tev nesegs ja nomauksies no sniega moča. par mototransportu visos līgumos ir skaidri rakstīts. ne lielāku par 125 kubiem. itkā ar mopedu nevarētu nosisties :D

    Reklāma