Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung 2018. gadu sāk ar jaunām inovācijām sadzīves elektronikā

    Jaunākie raksti

    Starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2018 Samsung iepazīstinājis ar sadzīves elektronikas jaunumiem, kas jo īpaši atvieglos mājas soli. Ierīču klāsts papildināts ar jaunu premium klases veļasmašīnu, kura pateicoties QuickDrive tehnoloģijai, mazgāšanu veiks par 35% ātrāk un efektīvāk. Savukārt jaunākās paaudzes ledusskapis Family Hub ne tikai parūpēsies par produktu svaigumu, bet arī kļūs par ierīci, no kuras pārvaldīt visā pārējā mājā notiekošo.

    Ar Quick Drive tehnoloģiju mazāk laika veļas mazgāšanai

    Reklāma

    Atbildot uz klientu vēlmi veļu mazgāt ātrāk un efektīvāk, radīta Samsung veļasmašīna WW6850N ar īpašo QuickDrive™ tehnoloģiju. Kompaktā 60 cm augstā veļasmašīna pilnu mazgāšanas programmu veic līdz pat 35% ātrāk nekā līdzšinējie ražotāja modeļi.

    Veļasmašīnas veiktspējas pamatā ir QuickDrive™ tehnoloģija, kura apvieno lielu cilindru un kustīgu aizmugurējo plātni. Tādējādi tiek radīta dinamiska četru virzienu kustība – augšā un lejā, uz priekšu un atpakaļ – lai ātri, maigi un pilnīgi iztīrītu netīrumus intensīvā mazgāšanas ciklā.

    Veļasmašīna atbalsta lietu interneta funkcijas un ir saderīga ar citām Samsung SmartThings ekosistēmas ierīcēm. Tās gudrā veļas mazgāšanas asistenta – Q-rator – funkcijas vienkāršo mazgāšanu. Tā, piemēram:

    • Laundry Recipe piedāvā automātiskus ieteikumus optimālam mazgāšanas ciklam, ņemot vērā lietotāja norādīto veļas krāsu, materiālu un netīrības pakāpi.
    • Laundry Planner ļauj lietotājam noteikt, kad tiks pabeigts mazgāšanas cikls, lai, balstoties uz to, regulētu cikla uzstādījumus.
    • HomeCare Wizard uzrauga veļasmašīnas darbību, lai tā tiktu uzturēta optimālā kārtībā, un sniedz viegli izpildāmas apkopes norādes.

    Jaunākais Family Hub ledusskapis – centrālais mājas pārvaldības rīks

    Samsung inovācijas gājušas soli uz priekšu, un Family Hub ledusskapis ir vairāk nekā tikai vieta, kur uzturēt produktus svaigus. Tajā apvienotas vairākas viedās funkcijas, kas līdz šim ar ledusskapja pamatfunkciju šķita nesavienojamas. Tā, piemēram, ledusskapis Family Hub ļauj sinhronizēt ēdiena uzglabāšanu ar maltīšu pagatavošanu, to var izmantot kā vienotu vietu saziņai ar ģimenes locekļiem un izklaidei. Tāpat, pateicoties balss vadības Bixby kontrolei un tās integrācijai Samsung SmartThings IoT jeb lietu interneta ekosistēmā, Family Hub ledusskapis kļuvis arī intuitīvāks un viedāks.

    Vienota mājas kontrole vienkāršākai dzīvei

    Tā kā Family Hub ledusskapis ir savienojams ar SmartThings ekosistēmu, tas ļauj lietotājiem kontrolēt un novērot savu mājokli caur ledusskapja ekrānu. SmartThings lietotne FamilyHub ledusskapi ļauj savienot ar daudzām citām mājās esošām gudrajām ierīcēm, kas, nepametot virtuvi, ļaus, piemēram, apskatīties, kurš zvana pie durvīm, regulēt termostatu vai uzraudzīt blakus istabā guļošu bērnu.

    Gudrāka pārtikas plānošana

    Ar ledusskapja Family Hub lietotni View Inside iespējams gudrāk plānot pārtikas iegādi, jo tā attālināti ļauj ieskatīties ledusskapī. Savukārt šogad klajā laistā Meal Planner aplikācija palīdz pielāgot pirkumus lietotāja vajadzībām, piedāvājot ģimenei receptes atbilstoši iecienītajiem ēdieniem, uztura ierobežojumiem un pārtikas derīguma termiņiem. Ar lietotni Deals, kas palīdz lietotājiem atrast īpašus piedāvājumus un saglabāt tos iepirkumu sarakstā vai lojalitātes kartē, var taupīt laiku un naudu.

    Virtuve kā ģimenes tikšanās vieta

    Pateicoties iespējai dalīties ar kalendāra ierakstiem, foto un piezīmēm, jaunais Family Hub ledusskapis palīdz arī uzturēt ģimenes kopības sajūtu un saskaņot plānus. Ar Bixby funkciju ledusskapis spēj arī atpazīt dažādu cilvēku balsis un sniegt tiem personalizētu informāciju, balstoties uz uzstādījumiem.

    Family Hub ledusskapis aprīkots arī ar AKG premium kvalitātes skaļruni dziļai skaņai ar izteiktiem basiem un vidējās frekvences skaņām. Turklāt lietotāji tagad var arī straumēt saturu uz Family Hub ledusskapi no saviem viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.01.2018 17:20

    Esmu pārliecināts, ka tos ledusskapjus varēs lietot arī torentu pumpēšanai un DDOS hostēšanai.

    x
    15.01.2018 18:28

    mazāk laika veļas mazgāšanai, vairāk laikā servisā?

    ja būtu ātrāka mazgāšana, tā arī būtu rakstīts

    nelabojams
    15.01.2018 18:30

    Tiešām jājautā – kakova skuja? Varētu domāt, ka man jāstāv klāt, kamēr tā veļasmašīna mazgā. Bet tas nu vēl tā, varbūt kādam tomēr svarīgi. Abet par to ledusskapi… vispār nav ko teikt, veikalings oligofrēniem.

    x
    15.01.2018 18:32

    ledusskapis ir labais, ieliec bērnu un novēro to, vienlaikus straumējot šūpuļdziesmas.
    ek, žēl ka nav iebūvēts ekrāns un izlaižams guļamplaukts vecākiem – nopirktu šo te un citas mēbeles nevajadzētu, turpat pie tā arī dzīvotu.

    Krotow
    15.01.2018 18:54
    Reply to  x

    Manuprāt lieks ģimenes resursu tēriņš. Ja kādam rodas tādas problēmas ar bēerniem, lētāk un cilvēces genofondam labāk viņam būs bērnus netaisīt nemaz.

    Artanis
    15.01.2018 20:50

    Veļasmašīnu ar WiFi es vēl saprotu – tjipa atnāk notifikācija, kad jāiet vešu izvilkt ārā, bet nu tas ledusskapis ar to 23+ collu touchscreenu ir vienkārši parodija par IoT un 21.gs. kā tādu. :D Kas par daudz, tas par skādi.

    Lapsinieks
    15.01.2018 23:03
    Reply to  Artanis

    aaa. bet telefonā, darbā esot, nebūtu sūdīgi ieskatīties ledusskapī, ja nu aizmirstās ko iepirkt… ar veļasmašīnām vieglāk – jau n gadus taisa tādas, kam uzliec laiku, cikos ir jābeidz mazgāties.

    x
    16.01.2018 08:46
    Reply to  Lapsinieks

    jā, ērti. bet ja varēs ielūkoties saimnieks, tad varēs arī citi.
    un kaut kādu pielietojumu šai varēšanai ielūrēt atradīs.

    Nelabojams
    16.01.2018 09:58
    Reply to  x

    Vovo. Ieraudzīs, ka tev ledusskapī nav koka koļas (kuru tu nemaz nedzer) un piespamos tev pilnu telefonu ar šīs dziras reklāmām. Un tā tālāk… Tiesa, par zināmām naudiņām varbūt varēsi no tā atpirkties.

    O mai gat
    16.01.2018 13:14
    Reply to  x

    Tagad slavenibam hakos ledusskapjus un bus pilns kasjauns ar “Laurim reinikam ledusskapii dzivo piens kuram driz beiksies termins”

    LAN
    17.01.2018 00:14
    x
    17.01.2018 08:39
    Reply to  LAN

    manējais nav pie tīkla, tāpēc neuzrāvos, bet abas oriģ. pultis gan ir neizturīgas.
    un izskatās ka pults no expreša pa 2.50 nostrādās ilgāk par sams oriģinālajām kuras maksā 20+

    kopsavilkums – ja būs nākamais tv, tad noteikti ne samsung, lai viņi iet bekot ar savām inovācijām

    Reklāma