Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer bezvadu pele uzlādējas ar peles paliktņa palīdzību

    Jaunākie raksti

    Spēļu aksesuāru ražotājs Razer pēdējās nedēļas laikā izziņojis vairākus jaunumus, kuru vidū bija arī Project Linda klēpjdators, ko darbina Razer Phone viedtālrunis.

    Tikko izziņota arī HyperFlux Wireless Power sistēma, kas piedāvā pilnīgu bezvadu brīvību spēļu entuziastiem. Tiesa, datorspēļu cienītāji parasti ne acu galā neieredz bezvadu peles.

    Reklāma

    HyperFlux Wireless Power sistēma izmanto peles paliktni, lai veiktu datorpeles uzlādi. Šāda veida uzlādes sistēmas nav nekas jauns – Logitech līdzvērtīgi izveidojis PowerPlay System un nesen no pelniem pārdzimušais Mad Catz izziņojis jaunus produktus, kuru vidū ir R.A.T. Air bezvadu uzlādes sistēma datorpelēm.

    Razer HyperFlux Wireless Power Technology nodrošina to, ka datorpelē nemaz nav jābūt akumulatoram. Pele paļaujas tikai uz paliktņa doto enerģiju. Razer Mamba Hyperflux ir pirmā pele ar HyperFlux Wireless Power Technology, turklāt tai ir 16 000 DPI un jaunas paaudzes optiskais sensors. Pele un paliktnis būs pieejami martā par aptuveni 300 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma