Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2” Zviedrijā nopērk “Com Hem” televīzijas grupu

    Jaunākie raksti

    “Tele2 Grupa” un “Com Hem Holding AB” paziņo par “Tele2 SE” un “Com Hem” apvienošanos Zviedrijas tirgū.  Pateicoties “Tele2”  kvalitatīvajam mobilajam tīklam, kā arī “Com Hem” digitālās televīzijas satura piedāvājumam, apvienotais uzņēmums kļūs par nozīmīgu operatoru Zviedrijas tirgū ar plašu pakalpojumu klāstu un lielu klientu skaitu.

    “Tele2 SE” un “Com Hem” apvienošanās veicinās veselīgu konkurenci starp nozares dalībniekiem Zviedrijas tirgū, kā arī ļaus abiem jomas līderiem sasniegt nospraustos mērķus attiecībā uz darbības izaugsmi, sabiedrības dzīves kvalitātes pilnveidošanu un attīstību digitalizācijas virzienā.

    “Esam gandarīti, ka ir panākta vienošanās apvienot divus lielus Ziemeļvalstu uzņēmumus, lai izveidotu lielāku un spēcīgāku tirgus spēlētāju Zviedrijā. Tele2 pēdējos gados ir demonstrējusi strauju izaugsmi gan kvalitātes, gan klientu skaita, gan arī peļņas rādītājos. Esmu pārliecināts, ka  apvienotais uzņēmums un tā kompetentā komanda spēs ne vien  vēl vairāk uzlabot šos rādītājus, bet arī nodrošinās  ievērojamu pievienoto vērtību kā privātpersonām, tā arī juridiskām personām Zviedrijā,” komentē Tele2 padomes priekšsēdētājs Maiks Partons (Mike Parton).

    Abu uzņēmumu apvienošana notiks pakāpeniski 2018. gada laikā, vispirms saņemot nepieciešamās atļaujas no Zviedrijas valsts konkurences uzraugiem. Darījuma summa ir 3.3 miljardi ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma