Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstādē CES 2018 Dell paver tālus apvāršņus ar jauniem datoriem, programmatūru un partnerībām

    Jaunākie raksti

    Gadskārtējā Plaša patēriņa elektronikas izstādē (CES) Dell iepazīstināja ar jaunu ierīču un programmatūras kopumu, kas ir paredzēts gan atpūtai, gan darbam. Jauno izstrāžu vidū ir XPS 13, hibrīddators XPS 15, atjauninātais Latitude klāsts, ieguldījumi e-sportā, virtuālā realitāte un daudz kas cits.

    „Uzņēmumā Dell inovācijas nekad nenorimst. Mēs esam aizrāvušies ar tādu tehnoloģiju izstrādi, kas paplašina iespējamā robežas,” paskaidro Dell Klientu risinājumu grupas prezidents Sems Bērds (Sam Burd). „Dell izstrādājumu satriecošais dizains, ko jūs redzat no ārpuses, iemieso lieliskas ierīces un inovācijas no iekšpuses. Šajos dizainos slēpjas skaistums un spēks, kas patērētājam sniedz tādu lietošanas pieredzi, kādu viņi nebija gaidījuši.”

    Reklāma

    Inženiertehniskie varoņdarbi XPS 13 un hibrīddators XPS 15

    Dell XPS klāsts ir ieguvis vairāk izstrādājumiem domāto apbalvojumu nekā jebkurš cits zīmols uzņēmuma vēsturē. Jaunākais XPS 13 ir uzlabots visos iespējamajos veidos un tikko ir nosaukts par CES 2018 Inovāciju balvas laureātu. Nākamās paaudzes InfinityEdge 4K Ultra HD displejs XPS 13 ir papildināts ar žilbinošas sārtā zelta un Alpu baltās krāsas stiklšķiedras auduma apdares izvēli pie tradicionālajām sudraba un melnās krāsas iespējām, šaurākām malām, līdz pat par 80 % lielāku siltuma rezervi, spilgtāku displeju un lielāku 4K Ultra HD izšķirtspēju. Jaunais XPS 13 Silver ir pieejams no janvāra sākuma, un Rose Gold nonāks valstī februāra sākumā.

    Lai novērstu plānāku, vieglāku un jaudīgāku mobilo ierīču trūkumu tirgū, Dell nāk klajā ar pirmo hibrīddatoru XPS 15 — pasaulē jaudīgāko šāda veida ierīci. Mazākais un plānākais pieejamais 15,6 collu hibrīddators, kurā augsta veiktspēja ir sabalansēta ar noslīpētu formu, nodrošina centrālā un grafikas procesora zirgspēku, lai darbinātu satura veidošanas lietotnes, apstrādātu milzīgas datnes un spēlētu AAA spēles, vienlaikus piedāvājot skārienievadi, pildspalvu un inovatīvo magnētiskās levitācijas tastatūru, kā arī ekrāna platību, pēc kā alkst autori. Jauno hibrīddatoru XPS 15 ir palīdzējis īstenot jauns astotās paaudzes Intel® Core™ procesors, kas vienā komplektā apvieno augstas veiktspējas centrālo procesoru un atsevišķu Radeon™ RX Vega M grafikas procesoru. Šis modelis parādīsies tirgū pavasara sākumā.

    Programmatūra Dell Mobile Connect un Dell Cinema

    Izmantojot datoru, lietotāji liek lietā ne vien peli un tastatūru, bet arī viedtālruni. Lai palielinātu ērtības un produktivitāti, Dell ir kļuvis par pirmo PC ražotāju, kas ieviesis programmatūras risinājumu pilnīgas bezvadu integrācijas nodrošināšanai starp Dell datoriem un viedtālruņiem (gan iOS, gan Android). Visos Dell jaunajos plaša patēriņa datoros iepriekšinstalētā Dell Mobile Connect ļauj lietotājiem piezvanīt, nosūtīt tekstus, saņemt paziņojumus un pat izveidot pilnīgu tālruņu spoguļattēlu, lai mijiedarbotos ar visām iecienītajām mobilajām lietotnēm. Tā būs pieejama lejupielādēšanai no janvāra.

    Ir ņemts vērā, ka tagad ļaudis biežāk nekā jebkad agrāk datoros skatās filmas un televīzijas raidījumus, gaidot pilnīgus kinematogrāfiskos iespaidus, tostarp studijas audiovizuālo kvalitāti, kādu ir iecerējuši autori. Šāda iespēja tagad ir pieejama XPS un noteiktos datoros Inspiron ar Dell Cinema iesaistošo audiovizuālo pieredzi.

    Alienware komandcentra programmatūra, ieguldījumi e-sportā un virtuālā realitāte

    Dell nāk klajā ar jauno Alienware komandcentru, kas vienkārši un eleganti apvieno sistēmas iestatījumus, saturu un citas funkcijas. Ikvienam, sākot no iesācējiem līdz pieredzējušiem spēlētājiem, šis centrs palīdz optimizēt un pieskaņot datoru un ierīces savām vienreizīgajām spēļu vajadzībām. Tagad spēlētājs var piekļūt savai spēļu bibliotēkai no visiem avotiem datorā un viegli izveidot katrai spēlei pielāgotus profilus.

    Tajā paša laikā tirgū tiek laista AlienFX 2.0 — otrās paaudzes Alienware patentētā spēļu apgaismojuma sistēma, kas darbojas Alienware datoros, pelēs un tastatūrās. Ar vairāk nekā 16,8 miljoniem krāsu katrā apgaismojuma zonā Alienware komandcentrs nodrošina atsevišķu taustiņu un taustiņu grupu vēl plašāku pielāgošanu.

    Alienware sadarbojas ar NVIDIA un Oculus, lai izstrādātu jaunu virtuālās realitātes e-sporta sacensību kategoriju, kas apvieno fizisko un garīgo spēļu sacensību un sniedz to plašam interesentu lokam. Turklāt Dell informē par jaunu virtuālajai realitātei gatavu Dell spēļu galddatoru Inspiron, kas būs pieejams agrā pavasarī, lai samazinātu virtuālās realitātes sākumizmaksas. PC spēlētāju vajadzībām izstrādātie jaunie spēļu galddatori Inspiron ietver astotās paaudzes Intel četrkodolu un seškodolu procesorus un grafikas procesorus, kā arī cietvielu diska iespējas, lai palaišana noritētu ātrāk, un intelektisku termisko konstrukciju, lai spēļu sesijas varētu būt ilgākas.

    Jauni monitori un Latitude klāsta uzlabojumi

    Dell papildina pasaulē spilgtāko ultraplāno monitoru savā klasē: gan Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM), gan Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM) ir pieejami no februāra sākuma. Attēli atdzimst skaidrās, spilgtās krāsās, turklāt abu modeļu monitori ir saderīgi ar HDR satura attēlošanu, lai gandrīz bezmalu InfinityEdge displejā nodrošinātu CinemaColor iespaidus. Abu modeļu monitori ar plānākajā vietā tikai 5,5 mm biezo, eleganto profilu nodrošina 600 nitu maksimālo spilgtumu.

    Mobilajiem darbiniekiem Dell izstrādātais drošo un viegli vadāmo komerciālo klēpjdatoru un hibrīddatoru Latitude klāsts ir pilnīgi atjaunināts ar jaunākajiem astotās paaudzes Intel® Core™ vPro™ 15 W divkodolu un četrkodolu procesoriem, kas nodrošina ievērojamu veiktspējas uzlabojumu. Produktivitātes etalonpārbaudes liecina par nozīmīgu veiktspējas pieaugumu salīdzinājumā ar izstrādājumiem, kuru pamatā ir iepriekšējās paaudzes procesori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jurka
    12.01.2018 18:11

    Kas ir cietvielu disks? ;D

    x
    12.01.2018 18:33
    Reply to  Jurka

    grey matter!

    Kristaps Skutelis
    12.01.2018 18:38
    Reply to  Jurka

    SSD.

    Reklāma