Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņo Forerunner 645 ar iebūvētu mūzikas atskaņotāju

    Jaunākie raksti

    Garmin uzsācis ķert rokā citus sporta aksesuāru ražotājus (TomTom, Samsung), kas jau paspējuši izlaist sporta un viedos pulksteņus ar iebūvētu iespēju atskaņot mūziku. CES 2018 norises laikā izziņots Garmin Forerunner 645 GPS sporta pulkstenis, kas spēj sevī uzglabāt un ar Bluetooth austiņu palīdzību atskaņot MP3 datnes.

    Garmin Forerunner 645 aptuvenā cena plānota 450 eiro apmērā, kas ir visai daudz šādas klases sporta pulkstenim. Par 50 eiro lētāks būs Garmin Forerunner 645 modelis bez iespējas atskaņot mūziku.

    Reklāma

    Forerunner 645 spēs uzkrāt līdz pat 500 dziesmām, bet tās nāksies ielādēt no iHeart Radio vai Deezer. Pagaidām Garmin nav izziņojis Forerunner 645 sadarbību ar Spotify. Šajā ziņā Samsung pulksteņi noteikti ir pārāki, jo tie pat spēj straumēt mūziku, kas neierobežo vietu ierīces atmiņā.

    Garmin Forerunner 645 spēs sekot līdzi skriešanai, velobraukšanai un peldēšanai, bet pagaidām nav zināms, kādus papildu sensorus Forerunner 645 atbalstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    16.01.2018 11:53

    Samsung salīdzināt ar Forerunner 645 ir kā salīdzināt opeli ar traktoru – abi brauc, bet pilda citas funkcijas. Forerunner 645 ir domāts skriešanai un ikdienas lietošanai tas var parādīt tikai laiku, Samsung izstrādājumi vairāk ir paredzēti ikdienas lietošanai un ne tik daudz skriešanai.

    Vecis
    26.02.2018 22:46

    Nu nu, Kristapr, TomTom un Samsung saukt par sporta pulksteni un salīdzināt ar Garmin ir kā salīdzināt zirgu pajūgu ar Porsche. Ar abiem var nokļūt no punkta A uz B, bet tur arī līdzība beidzas. Forerunner ir pulkstenis nopietniem sportistiem (pārsvarā skrējējiem), kas papildus kalpo arī ikdienā un nodrošina, piemēram, aktivitātes līmeņa monitorēšanu. Bet tad ir vēl virkne fīču, kuras ir kā kosmoss salīdzinot ar abiem iepriekš minētajiem pulksteņiem, piemēram, ground contact laiks skrienot, vertikālās oscilacijas merimērī, HR variability, no kura tiek rēķināts uzkrātais sirds nogurums, sliekšņu merijumi (anaerobā/aerobā) u.c. ficas. Sportisti nav tas kontingets, kas treniņos nem lidzi telefonu, tadel muzikas pievienošana ir tiri forša fīča.

    Kristaps Skutelis
    27.02.2018 16:23
    Reply to  Vecis

    Kaut kā tā, jā. Ja pietiek piefiksēt vienkārši kustības, tad der abi, bet, ja plāno nopietnāk sportot, tad es arī ieteiktu lūkoties Garmin vai Suunto produkcijas virzienā.

    Reklāma