Web Analytics
More
    Reklāma

    Tavs viedais auto demonstrēs reklāmas

    Jaunākie raksti

    Domāji, ka viedo televizoru ražotāji ir cūkas? Nepakaunas paprasīt štuku, bet vienlaikus arī demonstrē reklāmas tikai tev piederošā televizorā? Vēl mazāka jautrība gaidāma nākotnē, kad viedās automašīnas sāks rādīt reklāmas iebūvētajos izklaides centros.

    Uzņēmums Telenav jau šobrīd ražo izklaides sistēmas automašīnām. Telenav klientu klāsts ir gana plašs – Toyota, Lexus, Ford, GM, Cadillac. Uzņēmums uzskata, ka tuvā nākotnē būs iespējams piedāvāt auto izklaides sistēmas, kur reklāmas aizstās abonēšanas maksu par datu pārraidēm.

    Reklāma

    Automašīna reklāmas rādīs tikai laikā, kad tā ir apstājusies, bet no reklāmām neizdosies izšmaukt, pārvietojoties pilsētas satiksmē – tās tiks demonstrētas arī, kad auto stāv pie sarkanās gaismas. Visticamāk, reklāmas būs ar skaņu, kas varētu kļūt kaitinoši, ja vēlies baudīt savu iemīļoto mūziku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    08.01.2018 09:40

    Nu, vienmēr jau ir izvēle – maksāt vai klausīties reklāmas… pa klasisko FM jau mēs arī klausāmies reklāmas, arī braucot, vienīgi pluss tāds ka tajā brīdī ir iespējams paslēgt citu radio staciju… ja reklāma būs iestrādāta digitālajā saturā, tā vis drīzāk būs jānoklausās pilnā garumā.
    Interesanti, vai kaitinoša reklāma nevar izraisīt vēlmi uzsākt kustību vēl pirms zaļās gaismas luksaforā?!

    piecipieci
    08.01.2018 09:54

    USB lieto un nekādas reklāmas.

    x
    08.01.2018 11:11
    Reply to  piecipieci

    negribās bāzt pirkstu tortītē, bet mūsdienās nav nekādu grūtību datu plūsmā (no usb vai tālā kosmosa) atrast pārtraukumus starp dziesmām un starp tām iestarpināt vajadzīgā garuma reklāmu. tas, ka šobrīd auto kāds var izmantot savu audiosistēmu, ir pagaidu rakstura nevērība. gribi izklaidi auto – tikai ražotāja noteiktā un nekādas pašdarbības. vai arī savu, bet ar integrācijas interfeisu auto tīklā un tur jau auto kompis to kontrolēs pēc sava prāta.

    Skābene
    08.01.2018 11:51
    Reply to  x

    Gan jau būs arī Adblock priekš automašīnām! :)

    fake
    08.01.2018 16:28
    Reply to  Skābene

    ha ha :D

    Krotow
    08.01.2018 21:11
    Reply to  Skābene

    Un reklāmas, kuras adblock neķers… un pēc tam braucot vecākus pēkšņi pārsteigs aizmugurē sēdošo piecgadnieku jautājums – Tēti, tā tante mašīnas ekānā pavisam izģērbusies, tāpēc, ka viņa ies vannā?

    zxc
    08.01.2018 11:50
    Reply to  piecipieci

    Vēl labāk ir kasetes lietot, tad toč problēmu nebūs.

    Krotow
    08.01.2018 11:50

    Kāds vispār izlasīja visu augstāk rakstīto? Tur melns uz balta stāv “reklāmas aizstās abonēšanas maksu par datu pārraidēm”. Ja to tiešām ievēros, tad variet necepties. ja maksāsiet par datu pieslēgumu auto vai šārēsiet internetu no telefona, reklāmu nebūs. Iemesls satraukumam ir, ja reklāmas rādīs arī paša braucēja apmaksātajam interneta pieslēgumam.

    x
    08.01.2018 11:58

    varētu rādīt reklāmas uz auto pakaļgala, tad pilsētā braucējiem sastrēgumos nebūtu jālūr telefonos)

    bombelats
    09.01.2018 22:49
    Reply to  x

    Eu, šito Tev vajag patentēt. Raksti uz to Telenav.

    Reklāma