Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Moodo kļūsti par savu smaržu dīdžeju

    Jaunākie raksti

    Izraēlā bāzētā kompānija Agan Aroma ir radījusi interesantu verķi – elektronisko atsvaidzinātāju Moodo, kas ir savienojama ar viedtālruni un spēj automātiski no kapsulām dabūt laukā smaržas.

    Šis produkts sastāv no bāzes stacijas, kurā ir vieta četrām smaržu kapsulām, kas ir vienkārši nomaināmas un mobilās lietotnes ar kuras palīdzību var mainīt šo četru smaržu izplatīšanas intensitāti. Smaržas tiek izplatītas ar gaisa plūsmas palīdzību, jo bāzes stacijā iebūvēti ventilatori. Pašu ierīci var pieslēgt gan pie elektrības rozetes ar vadu, gan izmantot ar baterijām. Pati bāzes stacija atkarībā no konfigurācijas maksā no 199 līdz 219 eiro, bet klāt vēl ir jāpiepērk arī smaržu kapsulas. Tās uzņēmums pārdod jau gatavos blokos pa četrām (sakomplektētas saderīgas smaržas) pretī prasot 29.95 eiro vai arī atsevišķas smaržas (arī pakās pa četrām kapsulām) un tādu pašu 29.95 eiro cenu.

    Reklāma

    Kapsulās ir ievietotas ar smaržām piesūcinātas želejas bumbiņas. Līdzīgas varam atrast arī vienkāršākos gaisa atsvaidzinātājos, ko varam iegādāties jebkurā saimniecības preču veikalā. Šajā gadījumā papildus maģija ir bāzes stacija, kas var dozēt smaržas un mobilā lietotne, kas ļauj miksēt smaržas.

    Uzņēmuma pārstāvis minēja, ka kapsula pilnā jaudā smaržinot, būs pietiekama aptuveni 60 stundām, taču praksē limitējot ventilatoru darbības ātrumu, tas būs ilgāk. Bet tāpat, izskatās pēc visnotaļ dārga pasākuma. Interesanta gan.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma