Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry pārtrauc PRIV drošības risinājumu nodrošināšanu

    Jaunākie raksti

    Android pasaulē šis nebūs nekāds brīnums – BlackBerry paziņojis, ka pārtrauc uzturēt BlackBerry PRIV viedtālruņa modeli divus gadus pēc tā iznākšanas. Tiesa, sākotnēji BlackBerry tā arī solīja nodrošināt PRIV ar atjauninājumiem divu gadu garumā. Vienmēr paliek jautājums – cik drošs pēc tam būs aptuveni 700 dolārus vērtais PRIV.

    BlackBerry PRIV lietotāji būs vīlušies, jo tika uzskatīts, ka vismaz daļēji tiks saglabāts viedtālruņa atbalsts. Vairākas BlackBerry lietotnes ir pieejamas Google Play veikalā, tās tiks atjauninātas, bet nekādi operētājsistēmas ielāpi PRIV nav gaidāmi.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka BlackBerry līdzīgi rīkosies arī ar citiem saviem viedtālruņiem – programmatūra tiks atjaunināta precīzi pirmos divus gadus, pēc tam viedtālruņi tiks pamesti. Te gan būtu jāpiebilst, ka BlackBerry PRIV tiek pamests nevis pie Android 8.x Oreo, pat ne pie Android 7.x Nougat. Vēl septembrī tika paziņots, ka BlackBerry PRIV pienākas tikai Android 6.0.1 Marshmallow.

    BlackBerry KEYone lietotāji gan var gaidīt Android Oreo atjauninājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    18.12.2017 09:52

    štrunts par arhaisko osu, toties lieliskā fiziskā klaviatūra)

    GGrs
    18.12.2017 10:32

    Meh, man liekas BB tieši ar atjauninājumiem varētu noturēt un audzēt klientu skaitu. Motion classic izskatās pēc forša telefona, kas atmet visus bling bling un ir normāls darba zirgs.

    Reklāma