Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunuzņēmumi aicināti pieteikties Wise Guys Fintech programmai Rīgā

    Jaunākie raksti

    Finanšu tehnoloģiju (Fintech) jomas jaunuzņēmumi aicināti pieteikties jaunajai akseleratora programmai – Wise Guys Fintech. Programma sāksies pavasarī un norisināsies īpaši iekārtotās kopā strādāšanas telpās “Saules akmenī” – Swedbank Latvija centrālajā ēkā. Programmu veido Latvijā jau iepazītais akselerators Startup Wise Guys, papildus piesaistot pasaules līmeņa Fintech mentorus. Fintech programmu atbalsta Swedbank, jaunuzņēmumiem piedāvājot gan telpas, gan arī pieeju zināšanām, tirgum un bankas API.

    Vairāk informācijas un pieteikšanās: fintech.startupwiseguys.com

    Reklāma

    Wise Guys Fintech programmas ietvaros jaunuzņēmumi saņems 20.000 eiro investīciju, iespēju strādāt pilnībā aprīkotās, modernās kopā-strādāšanas telpās ar iespējams labāko skatu uz Vecrīgu, 3 mēnešu intensīvu akselerācijas prorgammu ar pasaules mēroga Fintech mentoriem, kā arī pieeju Swedbank API caur atvērtās sadarbības platformu (Open Banking) un citas sadarbības formas ar lielāko banku Latvijā.

    Jaunā Fintech programma ir atvērta jaunuzņēmumiem no visas pasaules, tomēr Startup Wise Guys komanda prognozē, ka vislielākā aktivitāte pieteikumos būs no Baltijas un Centrālās un Austrumeiropas jaunuzņēmumiem, jo šajā reģionā trūkst tieši uz Fintech fokusēta atbalsta. Akseleratora pārstāvji domā, ka Fintech fokuss un sadarbība ar Swedbank palīdzēs uzrunāt arī Skandināvijas valstu agrīnās stadijas jaunuzņēmumus, kuriem akselerācija Baltijā varētu palīdzēt būtiski ietaupīt līdzekļus, vienlaicīgi esot ģeogrāfiski tuvu mājām.

    Wise Guys Fintech programmu vadīs pieredzējuši profesionāļi, kas ir bijuši gan uzņēmēju lomā, gan arī vadošos amatos bankās, apdrošināšanas un telekomunikāciju uzņēmumos. Papildus vadības komandai, Fintech programmai tiks piesaistīti tieši Fintech jomas mentori, piemēram, bijušais Holvi vadītājs Johans Lorencens (Johan Lorenzen), pasaules mēroga Fintech un Blockchain līdere un entuziaste Loreta Jozefa (Loretta Joseph), Swedbank digitālās stratēģijas nodaļas vadītājs Ģirts Bērziņš un citi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma