Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei ar MediaPad M4 varētu atgriezties planšetdatoru tirgū

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda uz Huawei visai pārdrošu soli atkal ražot planšetdatorus. MediaPad M4 varētu kļūt par vienu no retajiem kaut cik modernajiem Android planšetdatoriem tirgū. MediaPad M4 vēl nav oficiāli izziņots.

    Visticamāk, Huawei MediaPad M4 iegūs Android 8.0 Oreo operētājsistēmu, Huawei paša izstrādātu pagājušā gada Kirin 960 vai šī gada Kirin 970 procesoru un ekrānu ar 16:10 malu attiecību, un 2560 x 1600 punktu izšķirtspēju. Sagaidāms, ka MediaPad M4 būs 8 vai 9 collas liels.

    Reklāma

    Citi ražotāji īsti vairs neiesaistās cīņā par labākā planšetdatora titulu. Samsung visai slinki ik pa laikam izlaiž kādu jaunu planšetdatoru, bet planšetdatori netiek pārlieku reklamēti. Apple pēdējā gadā veiksmīgi pārvarējis iPad pārdošanas kritumu, kļūstot par vienīgo ražotāju, kas piedāvā nedaudz plašāku aktuālo planšetdatoru modeļu izvēli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    14.12.2017 11:36

    savu secinājumu daļu no kurienes pagrābi? “atkal ražot”, “atgriezties”,
    huawei aš 7 planšetes lmt lapā. 8 collu M3 viņiem pat ejot diezgan labi.

    Un vispār – nafig jājauc cilvēkiem galvas: visas tās ir planšetes. Planšetdators (kā jau nosaukums saka priekšā) ir salikts no divām daļām – drīzāk attiecināms uz tām win ierīcēm, kam piekabina/atkabina klaviatūru un kuru var izmantot kā planšeti vai kā datoru.

    Reklāma