Web Analytics
More
    Reklāma

    Noslēgusies Ziemeļeiropā lielākā bitkoinam veltītā konference “Baltic Honeybadger 2017”

    Jaunākie raksti

    Ietekmīgais investīciju holdings SDVentures 25. un 26.novembrī Rīgā (Latvija), piedzīvojot ievērojamu interesentu atsaucību, aizvadījis pirmo kriptovalūtai bitkoinam veltīto konferenci “Baltic Honeybadger 2017”. Šis notikums piesaistīja daudzu ekspertu uzmanību, kļūstot par vēl vienu holdinga ieguldījumu kriptosfēras attīstībā, pievēršoties aktuāliem ar šī kriptovalūtas saistītiem jautājumiem un jomām: mainingam, biržas tirdzniecībai, investīcijām, kā arī biznesa risinājumiem un tehnoloģijām. Konference tika rīkota sadarbībā ar P2P kriptovalūtas biržu Hodl Hodl un kopstrādes telpu OraculeTang Space.

    “Pirmās starptautiskās konferences “Baltic Honeybadger 2017” organizēšana ir mūsu ieguldījums kriptosfēras attīstībā,” pauž Dmitrijs Volkovs, viens no holdinga SDVentures dibinātājiem. “Konference “Baltic Honeybadger 2017” ir pirmais šāda līmeņa izglītojošais un lietišķais pasākums Ziemeļeiropā. Tā mērķis bija apspriest vienu no visaktuālākajām ekonomikas tēmām jaunā saturiskā līmenī. Mūsu holdings arī turpmāk apsver iespēju ieguldīt blokčeina projektos – pa tiešo un caur venčuringa fondiem. Mēs ticam blokčeina lielajām perspektīvām ne tikai tehnoloģijās finanšu tirgos, bet arī intelektuālā īpašuma tirgū un citu veidu aktīvos.”

    Reklāma

    Konference pulcēja vienkopus galvenos šīs jomas dalībniekus, vadošos pasaules līmeņa speciālistus ikvienā segmentā – tehniskos speciālistus, kiberdrošības ekspertus, kriptobiznesa īpašniekus un pasaules kriptovalūtas tēmai veltīto bestselleru autorus. Konferencē piedalījās vairāk nekā 300 dalībnieku no ASV, Austrālijas, Krievijas, Kanādas, Lielbritānijas, Vācijas, Somijas, Beļģijas, Slovākijas, Itālijas, Čehijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Latvijas un citām valstīm. Ar prezentācijām un ziņojumiem uzstājās tādi atzīti kriptosfēras guru kā Andreass M. Antonopolus (vadošais bitkoinu referents, kriptodrošības speciālists, uzņēmējs, bestselleru Mastering Bitcoin un The Internet of Money autors), Adams Beks (vienas no pasaulē lielākās blokčeina kompānijas Blockstream CEO), Džakomo Zuko (Giacomo Zucco, bitkoinu un blokčeina projektu kompānijas-akseleratora BHB NETWORK  CEO), Tūrs Demesters (Tuur Demeester, ekonomists un kriptoinvestors, Adamant Research galvenais redaktors), Pīters Tods (Peter Todd, bitkoinu izstrādātājs, lietišķās kriprogrāfijas konsultants), Pamela Morgana (Pamela Morgan, juriste, uzņēmēja un lektore, konsultāciju uzņēmuma, kas specializējies kriptoieguldījumu drošībā – Third Key Solutions – dibinātāja) un citi.

    Konference “Baltic Honeybadger 2017” ļāva apzināt problēmas, ar kurām nāksies saskarties jau tuvāko gadu laikā: Scaling – tīkla iespējas un darījumu skaita palielināšanās, Lightning Network; Security – jaunas pieejas bitkoinu drošai uzglabāšanai kā privātpersonām, tā biržām; izglītība – jaunu izstrādātāju un aktīvistu piesaiste; infrastruktūras radīšana – platformas mijiedarbībai ar bitkoinu ekonomiku ātrākiem, ērtākiem un lētākiem mūsdienu finanšu uzdevumu risinājumiem.

    Pēc ekspertu domām, 2017.gada nogalē globālie ieņēmumi uzņēmumiem, kas strādā uz blokčeina bāzes, pārsniegs 300 miljonus ASV dolāru. Tāpat tuvāko četru gadu laikā tiek prognozēts tirgus palielinājums gandrīz 7 reizes. Tādējādi kopējais blokčeina tirgus apmērs sasniegs 2,3 miljardus dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    05.12.2017 23:57

    Spekulanti :)

    Kristaps K.
    08.12.2017 21:10
    Reply to  KKTK

    Biju konferencē, tirgotāji un spekulanti bija mazākumā, vairāk bija programmētāji un uzņēmumu vadītāji.

    Kristaps K.
    08.12.2017 21:10
    Reply to  KKTK

    Par šo tēmu principā bija tikai viena paneļdiskusija otrajā dienā un viss. Pārējās bija tīri tehniskas lekcijas un diskusijas.

    KKTK
    09.12.2017 10:53
    Reply to  Kristaps K.

    Apsveicami.

    Reklāma