Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts Philips Brilliance QHD dokošanās USB-C monitors ar augstu dinamisko diapazonu

    Jaunākie raksti

    MMD, vadoša tehnoloģiskā kompānija un Philips monitoru zīmola licences partneris, prezentē jaunu Philips Brilliance QHD dokošanā sUSB-C monitoru ar augstu dinamisko diapazonu (High Dynamic Range – HDR). 32 collu 328P6AUBREB piedāvā izcilu attēla kvalitāti un viena kabeļa dokošanos, kas uzlabo ražību un piedāvā bezrūpīgu komfortu.

    Savienojamība var būt arī vienkārša

    328P6AUBREB ir aprīkots ar īpaši universālu savienojamību, pateicoties jaunākās paaudzes USB 3.1 C tipa tehnoloģijai. USB-C ir mazs, spraudnim nav “augšas” un “apakšas”; un tas ļauj lietotājiem uzlādēt, pārsūtīt audio un video signālus, kā arī pieslēgties internetam – to visu ar vienu kabeli. Līdz ar to monitors kļūst arī par centrmezglu un kalpo kā dokstacija, vienīgi neaizņem tik daudz vietas uz galda. Tas ļauj arī pieslēgt vairākus monitorus, kas var būt noderīgi, piemēram, grafikas dizaineriem. Kā rezultātā USB-C paplašina klēpjdatoru ierobežoto savienojamību un ļauj lietotājiem droši pārsūtīt datus zibenīgā ātrumā. USB 3.1 ir 20 reizes ātrāks par USB 2.0 – dati sāk lidot vēja spārniem. Un tiem, kuru ierīces mūžīgi draud izlādēties, USB-C var pat lādēt klēpjdatorus.

    Reklāma

    Nepārspēta vizuālā bauda

    Stāstot par šo ekrānu, Artjoms Khomenko, MMD Philips Monitors Europe produktu menedžeris, sacīja: “P līnijas monitori ir izstrādāti, lai nodrošinātu precīzu un uz krāsām orientētu sniegumu. Mēs lepojamies ar šī jaunā modeļa ienešanu tirgū, lai apmierinātu profesionāļu augstās prasības. Šis modelis būs ideāli piemērots grafikas dizaineriem, CAD inženieriem, fotogrāfiem, video montētājiem un citiem profesionāļiem, kuriem nepieciešams smalku detaļu izcils attēlojums ekrānā.”

    Ar Quad HD augstas izšķirtspējas attēls padarīs skatīšanos par baudu. HDR tehnoloģija nodrošina īpašu spilgtumu un kontrastu, kā arī bagātu krāsu paleti, kuras valdzinošās, jaunās krāsas vēl nekad nav bijušas pieejamas displejos. 10 bitu displejs piedāvā 1,074 miljonus no tām, un to atbalsta 12 bitu iekšējais procesors, kas dod dabiskas krāsas un maigas pārejas. Ar 99% Adobe RGB un 100% sRGB (CIE 1973) modelis 328P6AUBREB piedāvā profesionālu krāsu standartus, savukārt 2560 x 1440 pikseļi dod kristāliski skaidrus attēlus un atdzīvina grafiku. Pateicoties IPS tehnoloģijai, uz monitoru var skatīties no 178° leņķa, nezaudējot krāsu precizitāti vai spilgtuma noturību, kas nepieciešama profesionāliem pielietojumiem.

    Pārliecības papildporcija

    Sniedzoties pat tālāk par savienojamību un apburošo attēlu, 32 collu QHD displejs piedāvā daudzas priekšrocības, kas ir izcīnījušas Philips monitoriem to reputāciju: SmartErgoBase ergonomiski regulējamais statīvs ļauj lietotājiem to sagāzt, pagriezt un pacelt, iegūstot maksimālu skatīšanās komfortu. Ir pieejams arī Philips LowBlue režīms, kurš samazina īsviļņu zilo gaismu, kas var būt potenciāli kaitīga redzei. Flicker-free tehnoloģija regulē spilgtumu un samazina mirgošanu, padarot skatīšanos vēl ērtāku; iebūvētie stereo skaļruņi sniedz izcilu audio kvalitāti, ļaujiet iztikt bez perifērajiem skaļruņiem; un tam visam pāri – tā kā 65% no monitora veido pārstrādājama plastmasa, šis monitors ir labs variants lietotājiem, kuriem rūp ekoloģija.

    Philips 328P6AUBREB P līnijas ekrāns, kura ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 499 eiro, būs pieejams 2018. gada janvārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mahmuds
    03.12.2017 11:55

    Es saprotu, ka nu jau 80% latviski runājošu Interneta lietotāju uzskata, ka vārds “benzīns” rakstās “bendzīns”, bet šī preses relīze ir pierāda, ka vēl ir kur augt :( !

    Lapsinieks
    03.12.2017 12:18

    nepārspēta vizuālā bauda bezrūpīgā komfortā ar vējā spārnus plivinošiem datiem cilvēkiem, kam rūp ekoloģija un vajadzīgs profesionāls pielietojums.

    pīpētāji… https://www.youtube.com/watch?v=jPlZvF6VOj8

    Krotow
    04.12.2017 01:58
    Reply to  Lapsinieks

    Jā, šķiet, ka jātaisa “gimalajiešu lāča” balvu pīāristiem. Viņu pērles bieži vien raisa aizdomas par skaidrā saprāta klātesamību konkrētajos indivīdos… tfu, arī man pielipa.

    x
    03.12.2017 12:50

    kāpēc ir jāraksta un jātulko TIK muļķīgā veidā…runa taču par monitoru, nevis seksa palīglīdzekli vai walkmax zābakiem. sajūta, kā iekožoties pārcukurotā virtulī, kas apliets ar augu tauku “šokolādi” un piedevām sajūtot sliktas eļļas piegaršu…..

    Krotow
    04.12.2017 02:00
    Reply to  x

    Neko tu nesaprati… Uz tāda monitora skatoties pr0nu īstas sievietes/večus vairs nevajadzēs. T.i. atraduši veidu, kā liekajiem indivīdiem sajusties krutiem un pie reizes tikt atskaitītiem no evolūcijas.

    Kartupelis3
    03.12.2017 16:04

    a kur atsvaidze?

    digitalk
    03.12.2017 17:31
    Reply to  Kartupelis3

    tā ir preses relīze, kuru nav rakstījis Kursora staffs, tāpēc šoreiz bez higiēnas precēm.

    KKTK
    03.12.2017 19:04

    Es zināju, ka ap jauno gadu sāks birt C typa monitori, tad nu jāizvēlās atbilstošākais un jāņem. Tā kā Kursors – gaidu preses relīzes arī no LG un DELL ;)

    kristaps194
    05.12.2017 11:40

    Robežojoties no spēcīgā tulkojuma – kurš dalīsies pieredzē par 32″ monitoriem? Šobrīd nopietni apdomāju vienu jaunu 32″ ekrānu veca 24″+19″ komplekta vietā. Degošākais jautājumi – QHD vs 4K @32″ un matricas izvēle (VA, MVA, AMVA, IPS..). Budžets – elastīgi 500€.

    Reklāma