Web Analytics
More
    Reklāma

    Telefonatkarība? Nomierini sevi ar Substitute Phone

    Jaunākie raksti

    Nekādi nevari iztikt bez viedtālruņa? Vai vismaz bez kaut kā turēšanas rokās? Arī kino un operā? Austrālijā mītošs dizaineris izveidojis viedtālruņa aizstājējus, ko turēt rokās, kad nepieklājas blenzt īstā viedtālrunī. Substitute Phone ir kaut kas starp spaidāmām, mīkstām nervus nomierinošām mantiņām un no Ķīnas kultūras aizgūtajām marmora rokās  virpināmajām lodītēm.

    Substitute Phone varētu dēvēt par nervus nomierinošu mantiņu, ar to var aizstāt viedtālruņa ekrāna glaudīšanas kustības. Tiek uzskatīts, ka viedtālruņa atkarība ir nevis vēlme iegūt informāciju, bet gan vēlme atkal un atkal veikt pirksta vilkšanas kustību pār ekrānu.

    Reklāma

    Izveidoti pieci dažādi Substitute Phone modeļi. Pamatā tiem ir plastmasas plāksnīte, kurā iestrādātas marmora bumbiņas. Katrs pats varēsi izvēlēties Substitute Phone, atkarībā no tā, kādā virzienā visbiežāk glaudi viedtālruni. Substitute Phone pagaidām nav nopērkami, bet tiek solīts, ka tie tuvāko mēnešu laikā nonāks pārdošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    27.11.2017 12:24

    saprotams, ka labāk nomierina cēlkoka un nefrīta lodīšu kombinācija ko meistari pēc pasūtījuma pagatavos tieši jums, vadoties pēc dzimšanas datiem, nevis kautkāds ikea sūdiņš par 4.99

    par papildus samaksu lodītes varēs bīdīt vairākos virzienos….un jā, būs iespēja saglabāt un nelielā displejā attēlot saglabātās lodīšu kombinācijas!

    KKTK
    27.11.2017 13:51

    Vai caur bļūtūs tiks noraidīts novipinātais attālums uz telefona applikāciju, kur par iegūtajiem rekordiem un medaļām varēšu dalīties sociālajos tīklos?

    fake
    27.11.2017 15:50
    Reply to  KKTK

    haha :D :D … tas ir kā sākt alkoholismu ārstēt ar nelielu ballīti un iedzeršanu

    fake
    27.11.2017 15:52

    21.gs. lielā sāpe. Katram produktivitātes rīkam vajag 5 citus rīkus, lai kontrolētu savu jauniegūto produktivitāti (=atkarību)

    Krotow
    27.11.2017 20:29
    Reply to  fake

    Kāda starpība, kādas bļambas ražot? Ka tikai $$$ ripotu.

    Reklāma