Web Analytics
More
    Reklāma

    BITE savu telefonu piedāvājumu papildina ar Huawei Mate 10 PRO, Nokia 8 un Xiaomi Mi Mix 2

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators BITE savā interneta mājas lapā uzsācis “Huawei Mate 10 PRO” viedtālruņa iepriekšpārdošanu, kā arī papildinājis ierīču klāstu ar eleganto “Nokia 8”, kā arī progresīvā Ķīnas ražotāja “Xiaomi” jaunāko viedtālruņu modeli – “Xiaomi Mi Mix 2”.

    Mobilo sakaru lietotāji kļūst aizvien prasīgāki, turklāt ne vien attiecībā uz sakaru iespējām un kvalitāti, bet arī tehnoloģijām un to pieejamību. Lai nodrošinātu esošajiem un potenciālajiem uzņēmuma klientiem aizraujošu iepirkšanās un mobilo tehnoloģiju lietošanas pieredzi, BITE regulāri papildina viedierīču klāstu ar jaunākajiem, inovatīvākajiem viedtālruņiem. Un gada nogalē BITES paplašina savu piedāvājumu ar trīs ļoti jaudīgām ierīcēm.

    Reklāma

    “Huawei” uzsāk jaunu ēru inteliģento viedtālruņu jomā

    Elegantais “Huawei Mate 10 PRO” piesaka sevi tirgū ar lielām ambīcijām un tam atbilstošu aprīkojumu, kas ļauj nodrošināt īpaši personalizētu lietošanas pieredzi. Apvienojot jaudīgo Hisilicon Kirin 970 procesoru jeb pasaulē pirmo mākslīgo mobilo intelektu ar EMUI lietotāja saskarni, “Huawei” ir izdevies radīt stabilu un ātru ierīci vissarežģītākajiem uzdevumiem. Turklāt, neraugoties uz iespaidīgo 5,9 collu ekrānu, šis viedtālrunis ir ērts lietošanā, jo tā korpuss ir veidots no 3D stila.

    Jāpiebilst, ka FullView displejs un tajā iebūvētā HDR10 tehnoloģija nodrošina ļoti spilgtas krāsas. Bet, pateicoties divkāršai 12 + 20 megapikseļu Leica kamerai, ar šo viedtālruni iespējams uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas arī vājā apgaismojumā. Lai īpaši izceltu šo kameru, “Huawei Mate 10 PRO” aizmugurējā daļā ir iestrādāta atstarojoša josla.

    BITĒ “Huawei Mate 10 PRO” viedtālrunis būs pieejams trīs krāsās – pelēkā, zelta un zilā. Tā pārdošanas cena ir 798 EUR. Pircēji, kuri iegādāsies ierīci iepriekšpārdošanā, saņems dāvanā “Huawei Envizion 360” kameru 299 EUR vērtībā.

    Plānots, ka iepriekšpārdošanā no 15.novembra iegādātās “Huawei Māte 10 PRO” ierīces varēs saņemt no 30.novembra.

    Plašāka informācija par “Huawei Mate 10 RPO” iegādes iespējām BITĒ pieejama šeit.

    “Nokia” piedāvā pirmo flagmani

    “Nokia 8”, viennozīmīgi, ir jaudīgākais šī ražotāja “Android” operētājsistēmas telefons, turklāt itin elegantā korpusā. Ņemot vērā pārbaudītā Qualcomm Snapdragon 835 procesora un 4 GB operatīvās atmiņas veiktspēju, tas ceļojumus mobilajā pasaulē ļauj paveikt ļoti pieklājīgā ātrumā.

    Ražotājs ir īpaši parūpējies par šī viedtālruņa 5,3 collu ekrāna aizsardzību, pārklājot to ar 2.5D Gorilla Glass 5 stiklu. Divas 13 megapikseļu kameras ar ZEISS optiku ļauj uzņemt augstas kvalitātes melnbaltus un krāsainus attēlus, bet OZO 360 audio funkcija ļauj saglabāt skaņu kopā ar kvalitatīvu 4K video.

    BITĒ “Nokia 8” viedtālrunis pieejams ar 64 GB iebūvēto atmiņu. Tā pārdošanas cena ir 636 EUR.

    Plašāka informācija par “Nokia 8” iegādes iespējām BITĒ pieejama šeit.

    Nokia 8 arī paši esam saņēmuši uz testu un drīzumā Kursorā tiks publicēts šī daudzsološā telefona apskats.

    “Xiaomi” lauž stereotipus

    Ķīnas ražotāja “Xiaomi” viedtālruņus BITE saviem klientiem sāka piedāvāt šā gada vasarā. Pateicoties šo ierīču augstajai kvalitātei, mūsdienīgajam dizainam un pievilcīgajām cenām, tās salīdzinoši īsā laikā tās iemantojušas prāvu cienītāju pulku. Šobrīd pieprasītākais “Xiaomi” viedtālrunis BITĒ ir “Xiaomi Redmi Note 4”. Taču BITES tehnoloģiju eksperti lēš, ka “Xiaomi Mi Mix 2” to ātri vien izkonkurēs, neraugoties uz to, ka tā cena pārdošanas cena ir augstāka – 672 EUR.

    “Jaunais “Xiaomi Mi Mix 2” ir radīts tiem, kuri izmanto tehnoloģijas, lai mobilajā pasaulē paveiktu visu ātri un efektīvi. To raksturo iespaidīgs 5,99 collu ekrāns bez apmalēm, kā arī pārsteidzoša jauda, ko nodrošina Qualcomm Snapdragon 835 procesors un 6 GB operatīvā atmiņai. Tas ir īsta mobilā raķete! Šis viedtālrunis, viennozīmīgi, lauž stereotipus par Ķīnas lētajām tehnoloģijām,” ir pārliecināts BITES Loģistikas nodaļas vadītājs Roberts Birnbaums.

    BITĒ “Xiaomi Mi Mix 2” viedtālrunis pieejams ar 64 GB iebūvēto atmiņu. Vairāk informācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris Klagišs
    15.11.2017 17:38

    Kristap, ja cena nav izšķirošā, ko ieteiktu iizvēlēties, vai izvēlētos pats, ja cenas būtu vienādas – šo Huawei, vai Phone x ?

    15.11.2017 17:46

    Pēc nedēļas ar testa iPhone X es uzreiz nomainījos uz Mate 10 Pro, lai varētu salīdzināt. Jāsaka, ka Huawei ir tīri feini uzbūvēts, aprīkots ar labām kamerām un ietilpīgu bateriju (ko var super ātri uzlādēt), tomēr ierīce ir kaut kāda lēnīga (pat ne tuvu nav salīdzināms ar to plūdeno darbību, ko piedāvā iPhone X). Pēc dažu dienu testēšanas vēl neesmu sapratis kas ir pie vainas, jo iepriekš lietoju Galaxy S8+ un tas darbojās plūdenāk. Tāpēc atbilde uz tavu jautājumu ir vienkārša – iPhone X. Kad šis Mate 10 Pro būs cenā nokrities par pārsimts eiro, būs labs pirkums tīri price/performance ziņā.

    Lauris Klagišs
    15.11.2017 17:50

    Paldies, man jau bija tādas aizdomas :) Gaidu Nokia 8 testu :)

    Skābene
    16.11.2017 08:21

    Lauri, Tev nepiestāv Huawei! ;)

    Lauris Klagišs
    16.11.2017 08:30
    Reply to  Skābene

    Kāpēc ? :)

    Skābene
    16.11.2017 10:11

    Statusam neatbilsts!
    Tu taču neej pie klientiem trenuškās un botās, jo tā ir ērtāk! ;)

    Lauris Klagišs
    16.11.2017 10:29
    Reply to  Skābene

    Ar telefonu statusu varēja apliecināt pirms kādiem 7 gadiem, kad visi operatori telefonu vel nedeva uz nomaksu. Tagad arī strādājošs students var nopirkt Iphone, veicot ikmēneša maksājumus :) Tagad starusu var apliecināt tikai ar Vertu pa 7000 euro :)

    x
    16.11.2017 10:40

    vai ar to, ka tev pieder aerokosmiskais uzņēmums, nevis valsts pasūtījumu gateris. btw maskam neesot vertu – laikam nav vajadzības sacensties ar plebejiem)

    Lapsinieks
    16.11.2017 11:01
    Reply to  Skābene

    bļāviens – tev tak ir vnk slima pašapziņa un kompleksi

    Skābene
    16.11.2017 22:22
    Reply to  Lapsinieks

    Laikam aizskāru Huawei fanboja svētākās jūtas! :)

    Lapsinieks
    15.11.2017 20:00

    jāpagaida final sistēmas apdeits. tā visi resursi raksta. Tev tak ķieģelis izsniegts!

    15.11.2017 21:48
    Reply to  Lapsinieks

    Mhm, es arī gaidu. Jo pagaidām nav aršana :|

    x
    15.11.2017 21:54

    varbūt būs apdeits, kas visu uzlabos. tikpat labi pēc gada varbūt būs nākamais, kas visu atkal sabojās.
    mehāniskais asahi vai leica darbosies neatkarīgi pat no tā, vai kāds vēl ražos filmiņas, bet elektroniskās štelles – tik ilgi, kamēr to gribēs ražotājs.

    Gatis
    16.11.2017 13:28

    Saku: “Jāsaka, ka Huawei ir tīri feini uzbūvēts..”, domāju: “tā korpuss ir veidots no 3D stila”. LOL

    digitalk
    16.11.2017 06:06

    BITES… kļūs par Stropu? :)
    korpuss ir veidots no 3D stila – laikam jau stilīgs^3, ja no paša stila veidots.

    banana
    17.11.2017 00:01

    Labāk būtu portatīvo datoru klāstu atjaunojuši… Man te pirms pāris nedeļām zvanīja un centās iebarot planšeti gandrīz pa velti, teicu ka planšetes neinteresē, bet laptopi gan… Saruna pārvietojās uz laptopiem.. Man kā ‘lojālam’ klientam piedāvāja HP250 G6 pa 11€/men + viņu ‘4G+’ bezlimita netu pa 14€/mēn = kopā 25€/mēn būtu jamaksā uz 36mēn līgumu.

    Tiesi biju pie datora iemetu specus un gandrīz apkakājos…. Ar tādu i3 specu ko viņi piedava var tikai pakaļu noslaucīt… :D Jopcik popcik…. Tiešām nevar piedāvājumā piedāvāt ko normālu?
    Vai mūsdienā visi ir pārskalojušies ar savām planšetēm ko sīkajiem dot lauzt un neko citu vairs nevajag?…
    Jo no laptopu klāsta viņiem ir viens mini lapsis 11” vai cik tur, ta ir tas HP 15.5”, vēl kkāds ļeņõvõ kurš arī bij 13” izmērā un ta 2 overpriced macbooki.
    Es nesaprotu….

    Reklāma