Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony infografika parāda Android atjauninājumu ceļu līdz viedierīcēm

    Jaunākie raksti

    Sony Mobile divīzija, kas atbild par Xperia viedtālruņi izveidi un uzturēšanu ar jaunas infografikas palīdzību parādījusi sarežģīto Android atjauninājumu ceļu no brīža, kad Google izziņo jaunu operētājsistēmas versiju.

    Šādā veidā Sony Mobile parāda, ka Android atjauninājumu ceļš ir ļoti sarežģīts, tāpēc nebūtu jābrīnās, ka līdz viedierīcēm jaunākā Android versija ceļo vairākus mēnešus. Pēdējos gados Xperia viedtālruņi saņem visai pieklājīgu atjauninājumu atbalstu.

    Reklāma

    Šoreiz pie Android 8.0 Oreo tiks Xperia X, XZ un XA sērijas viedtālruņi. Xperia XZ1 sērija jau iznāca uzreiz ar Oreo. Tādējādi bez atjauninājumiem paliks Xperia Z3+, Xperia Z5 sērija un Xperia planšetdatori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    07.11.2017 11:41

    Pirmais teikums labs. Arti, Tu arī pārlasi vai tikai dragā?

    07.11.2017 12:31
    Reply to  Lapsinieks

    Ha, piekoriģēju no telefona, laikam būšu 2x atstarpi nospiedis.

    nnnn
    07.11.2017 13:26
    Reply to  Artis Ābols

    Tajā pašā pirmajā teikumā – viedtālruņU un komats aiz “uzturēšanu”, jo tur beidzas bubulis divdabja teiciens

    LOOK
    07.11.2017 14:41

    Viss jau būtu skaisti, ja tas realitātē būtu kā blokshēmā parādīts. Piemēram 11. punktā Sony konkrēti liek mīksto uz klientu vaimanām (pamatoti) atbalsta forumā. Vairākiem modeļiem bija masveida problēmas pēc upgreida, neviens pat neatbildēja.

    garaisezis
    07.11.2017 20:39

    parasti ceļā līdz operatoriem tā jaunā versija iesprūst. Tad vēl kaut kādi valstu un reģionu šķēršļi un līdz ar to paiet pus gads gaidot. Kādēl nevar kā iOS pataisno no centrālā servera palaist lai visi uzreiz jau nākamajā dienā tiek pie jaunas versijas, nevis ķimerējās ar vēl kaut kādiem operatoriem.

    Jānis Bahanovskis
    07.11.2017 21:04

    vispār jau Sony atbalsts strādā korektāk salīdzinājumā ar Samsung. Samsung reāli nodrošina vienu gadu, bet Sony 2.5 gadus saviem flagmaņiem. Varētu padomāt, ka Samsungam notiek savādāk (vienlaicīgi bija Z3 un Galaxy Tab S 8.4 LTE versija, negribu vairāk Samsungu). Nezinu. Varbūt Latvijā jā, bet Rietumeiropā diemžēl nē.
    Vispār manam XZ Premium jau ir astotais robots. Oriģinālais. Nevis beta.

    Mārtiņš Ramza
    07.12.2017 19:57

    Man ir jautājums, compact modelim, piemēram, x compact, būs oreo 8.0 Oreo???

    Reklāma