Web Analytics
More
    Reklāma

    Seagate izlaiž pirmo cieto disku sadarbībai ar mākslīgā intelekta videonovērošanu

    Jaunākie raksti

    Seagate ir tikko izziņojis SkyHawk AI cieto disku sēriju, kas speciāli veidota, lai to varētu izmantot videonovērošanā kopā ar mākslīgo intelektu. SkyHawk AI spēj nodrošināt intensīvu datu apstrādi cauru diennakti, lai mākslīgais intelekts varētu caurskatīt uzfilmēto no vairākām novērošanas kamerām.

    Videonovērošana ir milzīgs cieto disku noieta tirgus ar prognozēm par pamatīgu tirgus pieaugumu tuvākajos gados. Arvien biežāk videonovērošanai tiek izmantotas augstas izšķirtspējas kameras, kas nozīmē tikai augošu pieprasījumu pēc vietas uzfilmētā glabāšanai. 2016. gadā pārdoti 27.6 miljoni cieto disku tieši videonovērošanai, bet plānots, ka 2021. gadā videonovērošanai paredzēto cieto disku piegādes būs jau aptuveni 126 miljoni gabalu.

    Reklāma

    Videonovērošanai tiks arvien biežāk piesaistīti mašīnmācīšanās algoritmi, kas pārskatīs videoierakstus daudz ātrāk par cilvēka spējām. Attīstot videonovērošanas tehnoloģijas un video datu analīzi, mākslīgā intelekta pielietojums pakāpeniski tiks iekļauts videonovērošanas pakalpojumā – tas pat spēs atpazīt cilvēku sejas, automašīnu numura zīmes u.tml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    02.11.2017 11:17

    Nākamo lai uztaisa cieto disku, kurā ielien viss mākslīgais intelekts. Cigareti var atstāt ārā.

    fake
    02.11.2017 16:04
    Reply to  Krotow

    un tam visam jābūt sapakotam 4k

    x
    02.11.2017 12:11

    kāpēc vajag novērot mākslīgo intelektu?

    bombelats
    02.11.2017 17:14
    Reply to  x

    Jo tas ir nākamais “sabiedrības ienaidnieks Nr.1”. Terminators zin.

    Reklāma