Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung dod iespēju Galaxy S8 un S8+ īpašniekiem izmēģināt Oreo beta

    Jaunākie raksti

    Samsung uzsācis oficiāli piedāvāt Galaxy S8 un Galaxy S8+ viedtālruņi lietotājiem izmēģināt Samsung Experience 9.0 saskarni (iepriekš pazīstama ar nosaukumu TouchWiz) kopā ar Android 8.0 Oreo operētājsistēmu. Sākotnēji Android 8.0 Oreo beta versija būs pieejama Korejā, Lielbritānijā un ASV.

    Man diemžēl nav iespējas pamēģināt, vai Android 8.0 Oreo beta versija pieejama arī mums, bet Samsung atbalsta lapa ir visai nekonkrēta šajā jautājumā. Iespējams, ar Samsung Members lietotni arī citviet pasaulē ir pieejama Oreo beta versija Galaxy S8 un Galaxy S8+ viedtālruņiem.

    Reklāma

    Galaxy S8 un Galaxy S8+ viedtālruņu lietotājiem nāksies veikt nelielu reģistrāciju lietotnē, pēcāk Android 8.0 Oreo beta versija tiks piegādāta viedtālrunim ar iebūvēto programmatūras atjauninājumu iespēju (Iestatījumi -> Programmatūras atjauninājumi).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainārs Daugovičs
    02.11.2017 09:06

    Būtu labi, ja Samsung saviem tālruņu īpašniekiem dotu iespēju uzlikt tikai “tīro” Android.

    Ivars
    03.11.2017 12:35

    Varbūt būtu labi, tomēr viņi to nedarīs, jo no viņu viedokļa raugoties vienkārši nav nekāda finansiāla iemesla ko tādu darīt.

    Ainārs Daugovičs
    03.11.2017 13:11
    Reply to  Ivars

    Un klientu apmierinātība? Telefonus taču ražo klientiem, pircējiem. Vienkārši apnika šie lēnie Samsung tālruņu atjauninājumi. Esmu lietojis iPhone un tīrā Android tālruni, nu neviens tā nebremzē.

    Ivars
    03.11.2017 13:16

    Jums ir kādi dati par to, cik daudz ir šādu klientu, kurus tas apmierinātu? Man nav, tomēr atļaušos izteikt minējumu, ka tā saucamo vidējo lietotāju, kas arī ir lielākais Samsung viedtelefonu pircējas ātri atjauninājumi uztrauc minimāli. Jā, tas uztrauc dažādus android entuziastus, bet procentuāli tas ir mazākums. Turklāt entuziasti joprojām var rūtot savas ierīces un likt virsū jebkādus romus.

    Kaspars Baradach
    03.11.2017 13:41
    Reply to  Ivars

    tieši tā. ja ierīce strādā, un apmierina, pilnīgi vienalga kāda versija ir OS

    GALAXY S8 lietotājs
    02.11.2017 09:06

    Nav pieejams Latvijā :(

    Reklāma