Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Nokia 8 var izmēģināt Android Oreo operētājsistēmas beta versiju

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš bija zināms, ka Nokia (HMD Global) parūpēsies par Android 8.0 Oreo operētājsistēmas ātru nonākšanu viedtālruņos. Visi esošie Nokia Android viedtālruņi saņems Android 8.0 Oreo atjauninājumu, pat lētais Nokia 3 modelis tiks pie atjauninājuma.

    Tiek ziņots, ka Android 8.0 Oreo operētājsistēma jau izmēģināma kopā ar Nokia 8, kas ir ražotāja jaunākais un dārgākais Android viedtālruņa modelis. Iepriekš pašreizējais Nokia viedtālruņu zīmola lietotājs HMD Global ir skaļi uzstājis, ka viedtālruņi saņems jaunāko programmatūru. Arī Google tieši Android 8.0 Oreo izziņošanas laikā norādīja, ka Nokia ir viens no uzticamākajiem sadarbības partneriem.

    Reklāma

    Nokia pagaidām brīdina, lai Oreo beta versija netiktu izmantota Nokia 8, kas tiek lietoti kā primārie viedtālruņi ikdienai, jo Oreo beta versijā vēl var būt kāda kļūda. Bet publisks beta tests runā tieši pretējo – visticamāk, Oreo beta versija ir gana stabila. Pagaidām nav skaidri pateikts, vai Nokia 6, Nokia 5 un Nokia 3 arī saņems Oreo beta pirms gala versijas iznākšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma