Web Analytics
More
    Reklāma

    Šī gada pēdējais “Startup Slalom” hakatons notiks par fintech tēmu

    Jaunākie raksti

    Šī gada 10. līdz 12. novembrī ikvienam finanšu tehnoloģiju entuziastam būs iespēja realizēt savu startup ideju šī gada pēdējā ‘Startup Slalom’ hakatonā Rīgā. To organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Latvijas Startup uzņēmumu asociāciju ‘Startin.lv’.

    Šoreiz hakatona tēma būs finanšu tehnoloģijas jeb fintech. Hakatona mērķis ir, strādājot komandās, izveidot tehnoloģijās balstītu risinājumu biznesa idejai. Sākotnēji visi pasākuma dalībnieki, kuriem ir savas biznesa idejas, prezentē tās pārējiem. Pēc tam katrs dalībnieks izvēlas, kuras idejas attīstīšanas komandā viņš vēlas strādāt turpmākās 48 stundas. Tās idejas, kuras atbalsta lielākais dalībnieku skaits, tiek attīstītas noteiktajā laikā un prezentētas žūrijai svētdienas, 12. novembra, vakarā. Pasākuma ietvaros dalībniekiem par savu pieredzi stāstīs mentori no Latvijas un citām valstīm. Hakatons norisināsies Stockholm School of Economics Riga telpās.

    Reklāma

    Hakatonā aicināti pieteikties studenti, programmētāji, dizaineri, informāciju tehnoloģiju speciālisti, finansisti, biznesa ideju autori un jaunie uzņēmēji.

    Hakatona 1. vietas ieguvējs saņems galveno balvu – 1000 eiro un bezmaksas biļetes uz starptautisko e-komercijas forumu ‘eCom21’. Otrās vietas ieguvējs dosies uz lielāko Baltijas tehnoloģiju konferenci ‘TechChill’.

    “48 stundu intensīvs komandas darbs nenoliedzami prasa daudz enerģijas un milzīgu koncentrēšanos no visiem dalībniekiem. Tomēr neatkārtojamā hakatonu atmosfēra, kas mudina īstenot savu ideju, un iespēja satikt domubiedrus un pieredzējušus ekspertus, kuri strādā lielās organizācijas vai startup uzņēmumos, noteikti ir šī pasākuma pievienotā vērtība”, atzīst Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tehnoloģiju departamenta direktors Edgars Babris.

    ‘Startup Slalom’ aicina pasākumā pieteikties ikvienu interesentu bez vecuma un kvalifikācijas ierobežojuma līdz 7. novembrim šeit: http://ej.uz/SlalomFinTech

    Dalība hakatonā ir bez maksas!  Tā ir lieliska iespēja veidot un attīstīt savu biznesa ideju, iegūt jaunus kontaktus un pieredzi no zinošiem ekspertiem, kā arī kļūt par daļu no aizraujošās startup ekosistēmas.

    Pasākums tiek īstenots LIAA projekta “Inovāciju motivācijas programma” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma