Web Analytics
More
    Reklāma

    DxO ONE kamera būs pieejama arī Android lietotājiem

    Jaunākie raksti

    DxO ONE kameras papildinājum iPhone iznāca pirms vairāk nekā diviem gadiem. DxO ONE gandrīz saucams par jauna tipa fotoaparātu, kas darbojas tandēmā ar iPhone. DxO ONE saņēmis 1 collu lielu 20.2 megapikseļu gaismjūtīgu CMOS matricu un F1.8 32 mm objektīvu. Iepriekš DxO ONE darbojās tikai kopā ar iPhone vai iPad, bet jau pavisam drīz kameru varēs pievienot arī Android viedtālruņiem.

    Pagaidām izskatās, ka DxO ONE kamera nekādi netiks atjaunināta, kas varētu būt visai liels mīnuss. DxO ONE kamera iznāca 2015. gadā, kopš tā laikam nomainījušās vismaz divas viedtālruņu flagmaņu paaudzes. Diez šībrīža viedtālruņi dikti atpaliek no DxO ONE kameras.

    Reklāma

    DxO ONE kamera Android viedtālruņiem nonāks pārdošanā novembra sākumā. Tā izmantos USB Type-C savienojumu. DxO ONE kameras cena būs 500 dolāri, gluži kā iPhone versijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    17.10.2017 08:35

    Kad ābolisti vairs nepērk to krāmu, tad mēģinās to humpalu nogrūst Adroid lietotājiem!? Android lietotāji nav muļķi un zina, ka labas bildes taisa ar spoguleni un kārtīgu objektīvu! :)

    17.10.2017 09:27
    Reply to  Skābene

    Varēja vismaz speceni atjaunot… Šis ir izmisuma solis. Amazon DxO kameras iPhone versiju jau rāda kā “discontinued”.

    Kristaps Skutelis
    17.10.2017 09:52
    Reply to  Artis Ābols

    Nu, paga. Rūdīti Androīdisti visādu hlamu izķers. Iedod tik zemu cenu. Paši atnāks uz noliktavu un paņems no plaukta :)

    Skābene
    17.10.2017 10:15

    Tie hlamu ķērāji jau arī ir nākotnes Iphone lietotāji! Nopērk lētāko android ierīci un tad žēlojas ka karās. Pēc tam nopēr Iphpone un slavē, ka nekas nekarās!
    Normāli Androīdisti pērk normālu trubu pa štuku un nečīkst! Un Šitie jau vairs nav tie, kuriem var nogrūst lētu/vecu mēslu! :)

    x
    17.10.2017 14:08
    Reply to  Skābene

    >Normāli Androīdisti pērk normālu trubu pa štuku un nečīkst!
    jo šīs trubas nosaukums ir…@

    Uldis M.
    17.10.2017 09:33

    šis kameras spraudnis patiesībā ir diezgan bezjēdzīgs… Jo, tā lietošanas nav īpaši ērta, savukārt kvalitātes uzlabojums ir niecīgs salīdzinot ar mūsdienu telefonu augstvērtīgajām kamerām. Collas sensors nav pietiekoši liels lai spētu taisīt smuku Asuma dziļumu.
    Ja gribās telefonā tiešām kvalitatīvas bildes – var jau nopirkt kādu Spoguleni vai labu Hibrīdkameru ar WiFi un bildes vienkārši pārkopēt.

    x
    17.10.2017 10:49
    Reply to  Uldis M.

    > 1 collu lielu
    colla jums vienā vietā, bet aparātā ir mazais collas tipa sensors, kura izmērs ir 15.9mm
    apbrīnojami, cik ātri izplatās nejēdzīgi nosaukumi un apzīmējumi….

    Krotow
    17.10.2017 13:49

    Vecais jaunais dārgais abšaubāmas lietošanas vērtības knibulis. Pamatā pirkstu staipīšana, jo optiskā daļa ir nekāda. Ja kāds no ražotājiem tiešām vēlas atvieglot dzīvi fotografēšanai ar viedtālruni, tad “fotoaparātā” jābūt tikai labam objektīvam ar optiskā palielinājuma iespēju, matricai un shēmai datu saglabāšanai SD kartē (būs ātrāk, kā katru foto caur USB sūtīt uz telefonu). Un aplikācijai, kas ļauj izmantot telefonu kā skatu meklētāju un pogas spiedēju. Izmērs būs pietiekami mazs, lai to, atvienotu no telefona, varētu ielikt kabatā. Ļoti lielus stiklus likt klāt pie telefona tāpat nav jēgas. To lietotāji kā līdz šim staigās ar normāliem fotoaparātiem.

    Lapsinieks
    17.10.2017 14:13

    pasākums “kā izļurkāt usb-c ligzdu vienā setā”

    x
    19.10.2017 09:28
    Reply to  Lapsinieks

    vai tad viens no usbc pointiem nebija….izturība?

    Krotow
    20.10.2017 11:17
    Reply to  Lapsinieks

    USB-C gan jau ka tik ātri neizļurkās. Taču MicroUSB “aizies” ātri :)

    Reklāma