Web Analytics
More
    Reklāma

    TechChill sadarbībā ar Swedbank 100 studentiem dos iespēju apmeklēt konferenci bez maksas

    Jaunākie raksti

    Biedrība TechChill sadarbībā ar Swedbank dos iespēju 100 studentiem, kuri apsver veidot karjeru jaunuzņēmumos, bez maksas apmeklēt Baltijas vadošo tehnoloģiju un startup uzņēmējdarbības konferenci TechChill 2018. Divu dienu garumā jaunatklātajā VEF Kultūras pilī pulcēsies 1700 tehnoloģiju profesionāļu, uzņēmēju, dizaineru, radošo industriju pārstāvju no Baltijas, Skandināvijas un Rietumeiropas.

    TechChill mājaslapā līdz 19. novembrim ikviens students var pieteikties brīvbiļetei, aizpildot pieteikuma anketu un izpildot vienu no diviem uzdevumiem pēc savas izvēles. IT studentiem un lietpratējiem Swedbank IT speciālisti ir sagatavojuši mazu programmēšanas izaicinājumu, turpretī ikvienas citas nozares students var izmantot iespēju un izaicināt sevi, piedāvājot savu radošo skatījumu un risinot uzņēmējdarbības uzdevumu. Uzdevumam var pieteikties studenti līdz 25 gadu vecumam no jebkuras universitātes, neatkarīgi no studiju programmas un valsts. Drīkst pieteikties arī starptautiskie studenti. Abi uzdevumi un pieteikuma anketa pieejama šeit: techchill.co/student.

    Reklāma

    Uz TechChill skatuves februārī kāps desmitiem pieredzējuši uzņēmumu vadītāji un tehnoloģiju nozares eksperti, kuri dalīsies savā pieredzē, ko nozīmē vadīt uzņēmumu, kāda ir tehnoloģiju vides ikdiena, kā rodas idejas un kā tās veiksmīgi īstenot. Konferences programmas fokusā būs tieši dibinātāju stāsti, un runātāju vidū ir Revolut dibinātājs Nikolay Stronsky, kura finanšu tehnoloģiju uzņēmums  piesaistījis teju 90 miljonus investīciju, veiksmīgā somu jaunuzņēmuma Wolt dibinātājs Miki Kuusi, zināmā pasākumu jaunuzņēmuma Eventbrite dibinātājs Renaud Visage, bijušais slavenās Angry Birds spēles veidotāja Rovio vadītājs Peter Vesterbacka, kā arī vēl aptuveni 70 starptautisku uzņēmumu vadītāju, ekspertu un investoru, kuri divu dienu garumā runās uz divām skatuvēm VEF Kultūras pilī. Konference norisināsies angļu valodā.

    “Informācijas tehnoloģiju nozare šobrīd ļoti strauji attīstās ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Daudzi studenti apsver iespēju gan strādāt šajā nozarē, gan paši veidot savus uzņēmumus. Turpretī mums kā valstij ir ļoti būtiski šo interesi veicināt un jauniešus iedrošināt spert pirmo soli. TechChill ir ļoti laba pieredze jauniešiem, jo dod iespēju satikt, dzirdēt un iepazīt tehnoloģiju nozares ikdienu, vadītājus un viņu pieredzi,” uzsver konferences vadītāja Marija Ručevska. TechChill norisināsies arī Startup Expo jaunuzņēmumu izstāde, kurā divu dienu garumā būs iespēja iepazīties un izmēģināt Baltijas daudzsološāko tehnoloģiju uzņēmumu pakalpojumus, kā arī Uzņēmumu Expo, kur studenti varēs uzzināt par interesantākajiem darba piedāvājumiem nozarē un iespējams, iepazīties ar savu nākošo darba devēju.

    TechChill sadarbībā ar Swedbank oktobrī un novembrī apmeklēs lielākās universitātes Latvijā, Lietuvā un Igaunijā ar vieslekcijām par Baltijas jaunuzņēmumu vidi. Lekciju ietvaros tehnoloģiju vides pārstāvji no TechChill un TechHub Riga stāstīs par jaunuzņēmumu nozari, ar ko tā atšķiras no citām, stāstīs par tehnoloģiju uzņēmumu attīstību un reģiona veiksmes stāstiem, kā arī jau zināmi Baltijas jaunuzņēmumu pārstāvji un eksperti dalīsies pieredzē, ko nozīmē veidot savu uzņēmumu un kāda ir viņu ikdiena. Lekciju saraksts tiek papildināts un pieejams tiešsaistē: techchill.co/student

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma