Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia slēdz OZO virtuālās realitātes divīziju

    Jaunākie raksti

    Nokia ir tikko atteikusies no virtuālās realitātes kameras OZO izstrādes turpināšanas. Nokia ar OZO kameru iepazīstināja 2015. gadā, pēcāk OZO kameras bija pieejamas profesionāļiem, OZO cena ir aptuveni 45 000 dolāru. No esošajiem 1090 Nokia darbiniekiem tiks atlaisti vai pārcelti citās divīzijās aptuveni 310 darbinieki Somijā, ASV un Lielbritānijā.

    Nokia OZO ir astoņas kameras acis, kas ievietotas uz nelielas lodes, kā arī katrai kamerai ir mikrofons, lai nodrošinātu nepieciešamo telpas skaņas ierakstu. Nokia OZO ir spējīgs uzreiz parādīt virtuālās realitātes brillēs filmējamo materiālu – brilles strādā kā elektronisks skatu meklētājs. Neviens cits konkurents nespēj piedāvāt visa uzfilmētā materiāla apskati bez ilgstošas pēcapstrādes.

    Reklāma

    Nokia uzsver, ka šobrīd tirgus vēl nav gatavs OZO kameras iespējām. Nokia bija plānojusi, ka virtuālās realitātes tirgus un ierīces attīstīsies ātrāk, panākot OZO iespējas, bet tas nav noticis. Uzņēmums turpmāk koncentrēs spēkus uz Lietu Internetu un Withings fitnesa viedierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma