Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo atklāj 25. jubilejas ThinkPad klēpjdatoru

    Jaunākie raksti

    Kursors jau rakstīja, ka Lenovo grasās atjaunot klasisko ThinkPad klēpjdatora izskatu. Tas ir noticis, visiem Lenovo (bijušā IBM) faniem 2017. gads atnesis zīmīgu notikumu – Lenovo atklāj īpašu, 25. gadadienai veltītu, Lenovo ThinkPad modeli.

    Jaunais ThinkPad klēpjdators ir balstīts uz Lenovo ThinkPad T470 modeli un tam ir 14 collu, Full HD IPS skārienjūtīgs ekrāns, Intel Core i7 procesors, 16 GB operatīvā atmiņa, 512 GB SSD un Nvidia 940MX videokarte. Lenovo ir saglabājis arī īpašās un ne mazāk svarīgās ThinkPad detaļas – zilo ThinkVantage Enter taustiņu, krāsaino ThinkPad uzrakstu uz korpusa un klasisko, sarkano Trackpoint džoistiku.

    Reklāma

    Lenovo atjauninājis arī ThinkPad datora portus, iekļaujot USB-C (Thunderbolt 3), trīs USB portus, SD karšu lasītāju, HDMI un Ethernet pieslēgvietas. Tas pat ir ieguvis pirkstu nospiedumu lasītāju, iebūvētu vebkameru un Windows Hello atbalstu, un šīs ir tās lietas, kuras pavisam noteikti nebija pieejamas 1992. gada ThinkPad modelī.

    Lai gan dators būs pieejams tikai ierobežotā daudzumā, jācer, ka tas pietiks visiem ThinkPad klēpjdatora cienītājiem. No šodienas datoru iespējams pasūtīt Lenovo mājas lapā. Kā vēl nesen Lenovo viceprezidents David Hall pirms datora prezentācijas izteicās: “Es jums varu apgalvot – tas nemaksās 5000 dolārus!” Nav melots – jaunā Lenovo ThinkPad cena sākas no nieka 1899 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.10.2017 10:04

    Nostaļģisku jūtu uzplūdā – man patīk. Tādu varētu ļoti labi palietot – ja koorporācija uzsauc ;)

    x
    06.10.2017 13:45

    nez, kas tur tik dārgi cenots – krāsainais thinkpad uzraksts, zilais enter taustiņš?
    jā, agrāk klaviatūra bija smeķīgāka (es ne pa krāsu) – forma, spiediens, bet arī jaunai nav ne vainas, salīdzinot ar citiem. ok, es iebūvēto klav. reti izmantoju, bet kad izmantoju – der tagadējā, neesmu jau mašīnrakstītāja.
    sarkano gspotu, kopš ir mūsdienu trakpads, uztveru kā vēsturisku artefaktu ne darbarīku. ko vēl varētu gribēt? 4:3 ekrānu? nē, laikam esmu jau pieradis pie 16:9 un laptopā bez tāda varu iztikt, jo īpaši ka 90% gad. vienalga lietoju ar ārējo.
    vienīgais, kas pietrūkst – indikatori zem ekrāna, tagadējam to nav. bet nu arī lai nav – ekrānu turu aizvērtu, sleep stāvoklis redzams pēc pulsējošās diodes, ja nav sleep – deg sarkana. kādam lauka apstākļos pietrūks izdalītie taustiņi, kas tagad salikti uz efkām.
    nostaļģija – viens no 100 legālajiem veidiem, kā atbrīvot jūs no liekas naudas.

    Reklāma