Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo tomēr atzīst – uzlauzti bijuši pilnīgi visi e-pastu konti

    Jaunākie raksti

    Yahoo ir beidzot atzinis, ka 2013. gadā piedzīvotajā uzbrukumā nozagta informācija par visiem Yahoo e-pastiem. Kopumā urķi ieguvuši aptuveni 3 miljardus e-pasta kontu, paroļu un informāciju par kontu lietotājiem.

    Pagājušajā gadā Yahoo atzina divas milzīgas ielaušanās uzņēmuma uzturētajā e-pastu sistēmā. Jau iepriekš bija zināms, ka 2013. gadā notika uzbrukums Yahoo!, tomēr jaunākā informācija norāda, ka tas ir bijis daudzreiz plašāks, nekā bija oficiāli pateikts iepriekš. Yahoo cērt sunim asti pa gabaliem, izziņojot tad 500 tūkstošus nozagtos e-pastus, tad sekoja miljards, tagad jau 3 miljardi.

    Reklāma

    Nozagtas varētu būt lietotāju e-pasta adreses, paroles, drošības jautājumi, dzimšanas datumi. Īsāk sakot – visiem Yahoo lietotājiem ir nozagta pilnīgi visa informācija, kas bija pieejama Yahoo serveros. Vismaz tā pavēstījuši drošības analītiķi.

    ASV uzsāktas vairākas tiesvedības pret Yahoo, tiek ziņots, ka tiesnesis ļāvis vairākās epizodēs turpināt iztiesāšanu, kas nozīmē, ka Yahoo, visticamāk, tomēr nāksies kādam par uzbrukumiem un pēcāku neziņošanu maksāt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    **
    12.10.2017 19:46

    Traki,jo zinu cilvēkus kas izmantoja yahoo epastu…

    Reklāma