Web Analytics
More
    Reklāma

    TomTom aptur valkājamo ierīču izstrādi, koncentrēs spēkus uz navigāciju

    Jaunākie raksti

    TomTom izlaidis paziņojumu, ka turpmāk uzņēmums koncentrēs spēkus uz navigācijas tehnoloģijām, turklāt pamatā TomTom darbība tiks balstīta uz lielo biznesa klientu apkalpošanu.

    Ar privātpersonām paredzētām ierīcēm TomTom varētu vairs nestrādāt, jo šī gada otrā ceturkšņa peļņa no sporta pulksteņiem bijusi negaidīti zema. No TomTom sporta pulksteņu izstrādes divīzijas atlaisti 136 cilvēki.

    Reklāma

    Lai arī TomTom nav skaidri pateicis, ka viedajiem sporta aksesuāriem pienācis gals, tomēr turpmāk neko jaunu no TomTom nevajadzētu gaidīt. Paziņojumā teikts, ka TomTom turpinās pārdot sporta aksesuārus, bet tas var nozīmēt tikai to, ka uzņēmums pārdos jau saražotos sporta pulksteņus, bet jaunu netiks ražoti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    03.10.2017 12:17

    Izskatās ka valkājamās ierīces nevienam neiet. Kaut kas jāmaina globāli, cena, baterijas darbības laiks utt.

    Edgars Sosnars
    03.10.2017 12:49
    Reply to  LOOK

    Katrā ziņā TomTom bija ļoti labas cenas un mana pulksteņa baterija tur nedēļu. Pa 180 eur ūdenizturīgs (var peldēt) ar pulsometru ir ļoti laba cena.

    Skābene
    03.10.2017 13:50
    Reply to  Edgars Sosnars

    Tiešām, pulsometrs strādā arī peldot!?Varbūt arī nopeldēto distanci skaita un atšķir peldēšanas stilus (krauls/uz muguras)?
    Diez Maikls Felpss arī izmanto viedpulksteni savu rezultātu uzlabošanai!?;/

    Lapsinieks
    03.10.2017 16:55
    Reply to  Skābene

    situācijā, kad peldtērpu ražotāji cīnās par auduma bezvīļu salaidumiem un ar kosmiskām tehnoloģijām testē aerodinamiku, klucis uz rokas varētu būt taisni laikā!

    Skābene
    04.10.2017 09:21
    Reply to  Lapsinieks

    Garie peldtērpi tak tagad ir aizliegti, citādi tā mākslīgā haizivs āda bija pārāk efektīva! Par kluci piekrītu, sacensībās nederēs, ja nu vienīgi treniņos kā papildus pretestība, bet tad jātirgo komplektā pa 2, lai var likt simetriski uz katras rokas!

    KKTK
    03.10.2017 16:00
    Reply to  LOOK

    Izmērs un svars! Laikam tikai šahs varētu būt sporta veids, kur klucis uz rokas neko daudz netraucē.

    fake
    04.10.2017 00:27
    Reply to  KKTK

    sūcs ar bateriju un izmēru. Valkājamos nepērk, jo pircēji nesaprot, ko ar viņiem darīt un ražotāji nesaprot, ko likt pircējiem ar viņiem darīt. No tā, ka uzliec valkājamo, dibens mazāks nepaliek. Valkājamā dumība slēpjas viņa gudrībā. 10k soļi dienā?! Ok … tikai valkājamais nespēj izskaidrot, kāpēc 10k soļi jāmizo, gan resnajam, gan tievajam?! Tas, kurš uztaisīs valkājamo, kas pateiks kaut ko jaunu, tas arī būs jaunais valkājamo aifons, nevis pārgremos 50. gadi pseidozinātniskus pieņēmumus

    KKTK
    04.10.2017 08:27
    Reply to  fake

    Kāpēc tev šķiet, ka tievajam būtu jākustās mazāk? VISIEM ir jākustās un jo vairāk, jo labāk. Resnas no tievā atšķiras tikai ar to cik un ko katrs pēc tam bāž kuņģī.
    Es valkājamo neuztveru, kā fitnesa aproci. Fitnesa aprocēm jau ir sava niša, lai ņemās tur. Valkājamajam būtu jādara, kas nozīmīgāks. Bet jā, inovātori vēl nav sapratuši ko īsti :D Rādīt to pašu ko trubā, ko jau tagad principā tura rokā visu dienu nav lielas jēgas.

    Skābene
    04.10.2017 09:24
    Reply to  KKTK

    Es pulksteņus pārstāju nēsāt tajā dienā, kad iegādājos pirmo mobilo telefonu ar pulksteni! Vot kāpēc vajag 2 krāmus, ja pietiek ar 1!?

    KKTK
    04.10.2017 10:01
    Reply to  Skābene

    Es arī – ar pirmo nokijiu :) Bet tas laiks (vismaz man), ka jāzīmējas ar savu ķīniešu rociņām kopā likto trubu, viņu ārā velkot un apakaļ liekot, ir pagājis. Smuks pulkstenis turpretī jau ir nopietna rotaslieta un brīvo līdzekļu izrāde. Un galu galā, apskatīties cik ir pulkstenis tomēr visētrāk ir rokaspulkstenī ;)

    Reklāma