Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Jacquard viedā jaka būs iegādājama šonedēļ par 350 dolāriem

    Jaunākie raksti

    Pēc Motorola pārdošanas Google paturēja ATAP (Google Advanced Technology and Projects group), kas atbild par dažādiem ne pārāk veiksmīgiem projektiem, piemēram, Ara viedtālruni. Beidzot Google ATAP divīzija būs vienu projektu novedusi līdz galam.

    Project Jacquard viedā jaka pirmo reizi tika parādīta Google I/O 2015 norises laikā, un tiek ziņots, ka jaka nonāks pārdošanā šajā nedēļā. Project Jacquard jaka tapusi sadarbībā ar apģērbu ražotāju Levi’s.

    Reklāma

    Levi’s viedās jakas dizains ir tāds pats kā Levi’s Commuter Trucker Jacket sērijas apģērbam, bet viedajai jakai uz kreisās piedurknes ir Jacquard Threads skārienjūtīgs audums. Viedā jaka ir mazgājama, tikai jāatceras atvienot Bluetooth raidītāju pirms mazgāšanas.

    Kreisās rokas piedurkne reģistrē skārienus, ar to var kontrolēt mūzikas atskaņošanu, veikt zvanus un atbildēt uz tiem. Levi’s viedā jaka ir saderīga ar Android un iOS viedierīcēm. Ar vienu uzlādi jaka darbosies aptuveni divas dienas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.09.2017 11:53

    Džinsa jakā braukt ar velo :D Vispār vilk džinsa jaku :D

    Es labāk gribu sombrero, kas arī būtu jālādē reizi dienā, bet ar kuru es varētu regulēt mūzikas, skaļumu, ieslēgt izslēgt disko gaismas un attēlot pašreizējo statusa emoji!

    26.09.2017 12:48
    Reply to  KKTK

    Esi uzmanīgas ar to, ko vēlies! Vēl dabūsi…

    digitalk
    26.09.2017 15:44
    Reply to  KKTK

    reklāmā tā sieviete arī pilnīga lieka – katru dienu staigāt vienā un tajā pašā? un vēl džinsu? tas derēs tikai bagātai kovgērlai laukos…

    fake
    26.09.2017 13:56

    “Pēterīt, kāpēc sēdi jakā?!”
    Pēterītis: “Gaidu zvanu no Paula!”

    Reklāma