Web Analytics
More
    Reklāma

    Decembrī Rīgā norisināsies Latvijas ģeotelpisko informācijas tehnoloģiju konference

    Jaunākie raksti

    Latvijas ĢIS biedrība šī gada 8. decembrī Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā rīko “Latvijas ģeotelpisko informācijas tehnoloģiju konferenci”. Konferences mērķis ir veidot vienotu izpratni par ģeotelpisko informācijas tehnoloģiju jomu Latvijā, tās izaicinājumiem un attīstības virzieniem.

    Šāda veida konference Latvijā nav notikusi jau vairākus gadus. Atsevišķas ar jomu saistītas tēmas un konkrēta problemātika vairākkārt skarta dažādu organizāciju rīkotos pasākumos, bet šī ir iespēja visām iesaistītajām pusēm apmainīties ar aktuālo informāciju un gūt priekšstatu par jomas virzību, iespējām iesaistīties un veicināt savas organizācijas vai uzņēmuma ģeotelpisko informācijas tehnoloģiju attīstību.

    Reklāma

    Konferences programmā paredzētas uzstāšanās gan no ģeotelpiskās informācijas politikas virzītājiem un veidotājiem valstī, gan ģeotelpisko informācijas tehnoloģiju izstrādātājiem par pašreizējiem izaicinājumiem un aktivitātēm, gan arī ārvalstu pārstāvju projektu pieredze un citas saistošas tēmas, tai skaitā ar datu un tehnoloģiju atvēršanu saistīti jautājumi. Detalizēta konferences programma tiks publicēta tuvākajā laikā. Aicinām jaunumiem par konferenci sekot līdzi Latvijas ĢIS biedrības mājaslapā.

    Dalība konferencē ir bezmaksas, taču dalībnieku skaits ir ierobežots, līdz ar to aicinām interesentus dalībai pieteikties pēc iespējas ātrāk, aizpildot pieteikumu formu, kas atrodama šeit http://gisbiedriba.lv/lv/Registration

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma