Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu iegādāties HTC

    Jaunākie raksti

    Motorola nonāca Google īpašumā starp 2012. un 2014. gadu. Nepilnu divu gadu laikā Google paspēja no stagnējoša uzņēmuma izveidot īstu popzvaigzni. Diemžēl sadarbība bija īsa, piedāvājot vairākus iecienītus viedtālruņu modeļus. Pat pie mums kļuva pieejami vairāki Motorola viedtālruņu modeļi. Pagaidām neviena puse nav apstiprinājusi sarunu vešanu par HTC iegādi.

    Tīmeklī klīst baumas, ka Google varētu iegādāties HTC, lai uz esošās viedtālruņu ražotāja bāzes veidotu Pixel sērijas viedtālruņus. Jau šobrīd, vismaz no publiski pieejamās informācijas spriežot, Google Pixel ražošana HTC nodrošina pamatīgu daļu no uzņēmuma ienākumiem. Pēdējos gados HTC nav spējis mūs nekā iepriecināt, lūzuma punkts bija HTC One 9 iznākšana, kad HTC iespēju, kameras un ātrdarbības ziņā pamatīgi iepalika aiz Samsung.

    Reklāma

    Kāpēc iPhone strādā, bet Android vienmēr ir problēmas? Tiek lēsts, ka Apple spēj tik perfekti nostrādāt iPhone, jo zem viena jumta norit gan iOS, gan arī paša telefona izstrāde. Simtiem darbinieku ir iesaistīti iPhone testēšanā jau kopš tā pirmajām komponentēm. “Made by Google” zīmols mēģina darīt to pašu – iegūt pilnīgu pircēju uzticību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raimonds Talcis
    08.09.2017 10:20

    Ja pareizi atminos kad Google pirka Motorola skanēja tādi paši teikumi. Programma un dzelzis zem viena jumta, tā pat kā Apple. Tomēr pagāja laiks un ātri Motorola tika pārdota. Tad jau redzēs kā būs ja šāds pirkums tiks veikts.

    09.09.2017 07:52

    Motorola nevienu Nexus/Pixel neražoja un nav ražojusi.

    HTC ražoja Dream G1, Nexus One, Nexus 9, esošos Pixel ražo HTC.

    Reklāma