Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Flights beidzot sniedz informāciju arī ceļotājiem Latvijā

    Jaunākie raksti

    Google Trips, Google Flights un Destinations tikko saņēma atjauninājumu – pievienotas 20 valodas un 26 valstis, kuru vidū beidzot ir arī Latvija. Diemžēl Latvija pagaidām netiek iekļauta galamērķos (Destinations), tomēr mēs esam Google Flights sarakstos. Lai izmantotu Destinations, atliek vien Google meklēt pēc “Europe destinations” vai “Asia destinations”.

    Google Flights darbojas līdzvērtīgi, atliek vien Google meklēt pēc “Flights to Nice, France” vai “Flights to the U.S.”. Vai arī apmeklē Flights vietni. Google Flights šobrīd sniedz informāciju par gandrīz visiem Eiropas valstu lidojumiem, kuru skaitā ir arī Latvija, Igaunija un Lietuva. Pieejama arī informācija par ASV, Āziju, Austrāliju.

    Reklāma

    Google Flights jau kādu laiku var uzstādīt nepieciešamo galamērķi un vēlamo cenu, un tad Flights ceļotāju informēs par to, cik drīz cenas varētu mainīties. Google Flights var saglabāt visus iestatījumus un paļauties uz to, ka tā drīz vien ziņos par, piemēram, tuvāko trīs dienu iespējamām aviobiļešu cenu izmaiņām uz konkrēto galamērķi. Google Flights ņem vērā vēsturiskos biļešu cenu izmaiņu datus. Tāpat Google Flights sniedz informācija par to, vai biļetes būtu labāk pirkt uzreiz vai nogaidīt pāris dienas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma