Web Analytics
More
    Reklāma

    1A.LV saņēmis Lenovo “Platīna partnera” statusu

    Jaunākie raksti

    Datortehnoloģiju milzis Lenovo, novērtējot internetveikala 1A.LV pārdošanas rezultātus, sniegto pakalpojumu un klientu apkalpošanas augsto kvalitāti, internetveikalam 1A piešķīris “PLATĪNA PARTNERA STATUSU” (2017 LENOVO PLATINUM PC PARTNER).

    “1A.LV lepojas ar saņemto novērtējumu no tik ievērojama uzņēmuma kā Lenovo, tas sniedz gandarījumu un iedvesmu censties vēl vairāk. Internetveikala panākumu pamatā ir augstas klases serviss, profesionāla komanda un uzņēmuma vispārējā izaugsme. Vislielāko paldies sakām mūsu klientiem, kas uzticas, novērtē un izvēlas 1a.lv!” par saņemto augsto novērtējumu saka 1A.lv valdes loceklis Mareks Zuika.

    Reklāma

    Par kopējo situāciju portatīvo datoru tirdzniecībā un tendencēm turpina 1A.LV mārketinga direktors Normunds Namnieks: “Lai gan portatīvo datoru tirdzniecībā joprojām vērojama zināma stagnācija, Lenovo ir nostiprinājis savas līdera pozīcijas Latvijā un arī visā Baltijā. Galvenokārt, pateicoties pārdomātai cenu un produktu politikai, kā arī klientu uzticībai šim zīmolam.

    Šogad izteikti līderi ir tā saucamie mainstream datorspēļu portatīvie datori, kuri apvienojumā ar jaudīgo specifikāciju un atraktīvo dizainu veiksmīgi balansē starp izteikta gaming un standarta portatīvā datora izskatu, ir ļoti iecienīti klientu vidū ne tikai Baltijā, bet visā pasaulē.”

    Pēc 2016.gada datiem, Lenovo bijis lielākais datoru ražotājs, pasaulē. Pērngad klientiem tika pārdoti vairāk nekā 55,5 miljoni datoru. Uzņēmums iekarojis 21,3% datoru tirgus daļu.

    1A.LV ir Latvijā lielākais interneta veikals, kuru pārvalda SIA Mobilukss. Uzņēmums dibināts 2002.gadā. 1A grupa pārvalda arī Lietuvas interneta veikalu 1A.LT, kā arī Igaunijas lielāko interneta veikalu – 1A.EE, kopumā nodrošinot 95 darba vietas.

    Pērn 1A zīmola grupas apgrozījums Baltijas valstīs sasniedza 43,7 miljonus eiro, kas bija par 35% vairāk nekā 2015. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma