Web Analytics
More
    Reklāma

    LG kopā ar Bang & Olufsen IFA 2017 prezentē BeoVision Eclipse televizoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) un Bang & Olufsen Berlīnē notiekošajā izstādē IFA prezentējuši savas sadarbības rezultātu – televizoru BeoVision Eclipse. Šis kopdarbs, kurā atspoguļojas LG lieliskā OLED tehnoloģija ar piesātinātajiem melnajiem toņiem un Bang & Olufsen dizaina estētika un akustikas precizitāte, sajūsmina audio entuziastus visā pasaulē.

    Par šo sadarbību abi uzņēmumi pirmo reizi paziņoja 2016. gada martā, kad arī tika uzsākta BeoVision Eclipse TV izstrāde. Divas inženieru un dizaineru komandas sadarbojās neskatoties uz 8000 kilometriem un septiņām laika zonām, kas atdalīja Strūeri, Dānijā un Seūlu, Dienvidkorejā, lai izstrādātu pirmo OLED televizoru ar Bang & Olufsen nosaukumu.

    Reklāma

    Sadarbība ar LG Electronics lieliski parāda Bang & Olufsen stratēģiju – paplašināt savas tehnoloģiskās iespējas un apmērus, izmantojot partnerattiecības, kas ļauj Bang & Olufsen koncentrēties uz svarīgāko akustikas, dizaina un daiļamatniecības jomās, vienlaikus turpinot optimizēt uzņēmuma piegādes tīklu, attīstību, ražošanu un apkalpošanu, lai uzlabotu kompānijas ilgtermiņa rentabilitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma