Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā pieejams robota putekļusūcējs Samsung Powerbot Slim

    Jaunākie raksti

    Latvijā pieejams jaunākais Samsung robota putekļsūcēja modelis – POWERbot Slim. Tā sūkšanas jauda ir 40 reizes* lielāka nekā parastajiem putekļsūcējiem-robotiem, un dizains veidots tā, lai putekļu savākšana būtu vienlīdz kvalitatīva gan grūti pieejamās vietās un ap mēbelēm, gan telpu stūros.

    POWERbot  Slim ar savu sūkšanas jaudas spēku – 20 vatu (vai 10 vatu – atkarībā no modeļa) – nodrošina rūpīgu uzsūkšanu, garantējot efektīvāko automatizēto tīrīšanu. Atšķirībā no parastajiem putekļsūcējiem robotiem, kuri tikai uzslauka grīdu, šis modelis var uzsūkt netīrumus un putekļus, kas dziļi iesēdušies grīdas mīkstajos segumos.

    Reklāma

    Atbilde grūti aizsniedzamo vietu tīrīšanā

    Pētījumā** noskaidrots, ka 39% pircēju vēlētos, lai putekļsūcēji-roboti aizsniegtu vistālākos stūrus un malas ar pietiekami lielu sūkšanas jaudu un pēc to darba nevajadzētu veikt atkārtotu slaucīšanu. 97 mm augstais POWERbot Slim ir par 28% plānāks nekā VR9000 modeļi, tāpēc tas var ērti aizsniegt vietas, kurām ir grūti piekļūt pat ar rokas putekļsūcējiem, piemēram, zem zemām mēbelēm un gultām.

    Šai putekļusūcēju klasei ir platāka birstīte, kas apvienojumā ar Edge Clean Master funkciju nodrošina, ka ierīce kvalitatīvi tīrīs ne tikai maksimāli tuvu sienai, bet arī daudz labāk varēs savākt putekļus, matus un spalvas. Savukārt Auto Shutter funkcija īpaši uzlabo uzkopšanu gan telpas malās, gan stūros – tā nolaiž un izveido barjeru, kas saslauka pilnīgi visus putekļus arī grūti pieejamās vietās.

    POWERbot Slim ir arī unikāla pašattīrošā birste, kas ievērojami samazinās saros ieķērušos putekļu un matu apjomu. Retāk būs nepieciešama regulārā apkope un ierīce varēs ilgāk darboties patstāvīgi.

    Jo viedāka māja, jo lielākas ērtības

    Jaunākais Samsung POWERbot putekļusūcējs piedāvā arī vairākas gudrās funkcijas, kas tīrīšanu padara lietotājam vēl ērtāku. Savienots ar WiFi tīklu, POWERbot Slim ir attālināti vadāms no mobilās ierīces, kas ļauj gan ieplānot tīrīšanas laikus, gan apskatīt tīrīšanas vēsturi. Izmantojot Amazon Echo skaļruņus, putekļsūcēju ar balss komandu var ieslēgt un dot tam startu tīrīšanas sākšanai. Šī iespēja šobrīd pieejama tikai Amerikā, bet jau tuvākajā laikā tā tiks ieviesta arī Eiropā – Vācijā un Anglijā.

    Papildu balss atpazīšanas tehnoloģijai, jaunais POWERbot piedāvā arī citas gudrās tehnoloģijas precīzākai tīrīšanai. Piemēram, ar Visionary Mapping Plus sistēmu putekļusūcējs atceras visas telpas kontūras, tādējādi tas nodrošina visefektīvāko tīrīšanas ceļu un optimālu tīrīšanas laiku. Savukārt FullView Sensor™ 2.0 sensors ierīcei ļauj veikt tīrīšanu ap interjera priekšmetiem un vērtīgām lietām tikai 10 mm attālumā. Funkcija Intelligent Power Control automātiski pielāgo sūkšanas jaudu atbilstoši grīdas seguma veidam, lai nebūtu jāveic atkārtota uzkopšana ar rokām.

    “Radot jauno POWERbot Slim putekļusūcēju-robotu, esam atrisinājuši galvenās patērētāju raizes uzkopšanā. Pirmkārt, grīdas tīrīšana turpmāk tiks pakārtota cilvēku vajadzībām un laika grafikam, nevis otrādāk. Un par pagātni ir kļuvuši robota putekļsūcēji, pēc kuriem grīda vēl ir jāuzslauka ar rokām,” saka Samsung sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā Sergejs Kostjučenko. Viņš arī piebilst, ka nozarē nepārspētā POWERbot Slim sūkšanas jauda, kompaktais dizains un pilnveidotie sensori apgāž plaši izplatīto uzskatu, ka putekļsūcēji-roboti nevar iekļūt šaurās un zemās vietās vai ka tiem nepieciešama nemitīga lietotāja uzraudzība.

    Latvijas lielākajos elektropreču tirdzniecības centros POWERbot Slim robota putekļsūcējs pieejams trīs dažādos modeļos.

    *Testēšana veikta ar Samsung POWERbot Slim un iRobot Roomba 9 un 8 sērijas ierīcēm. Saskaņā ar iekšēji veiktu testēšanu.

    **ASV veikta putekļsūcēju robotu pircēju aptauja par lietojumu un attieksmi; 2 gadu laikā aptaujāti 202 cilvēki, 2015. gads.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma