Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC atsauc pirmo PDS241 un PDS271 monitoru partiju Eiropā

    Jaunākie raksti

    Tehniskas ārējā barošanas adaptera un signāla izvades kārbas problēmas dēļ dažās iekārtās AOC atsauc monitoru modeļus AOC PDS241 un PDS271.

    Problēma ar ārējām adaptera kārbām

    Monitoros AOC PDS241 un PDS271 tiek izmantota ārēja barošanas un attēla signāla izvades kārba. Noskaidrots, ka dažas no šīm kārbām, kuras nodrošināja ārējs komponentu piegādātājs, neatbilst iekšējo komponentu minimālā atstatuma prasībām. Tādēļ nav iespējams pilnībā izslēgt elektrošoka risku. AOC lūdz klientiem Eiropā pārtraukt PDS241 un PDS271 monitoru izmantošanu un atvienot tos no barošanas padeves, lai izvairītos no iespējamiem riskiem, kas saistīti ar ārējo kārbu.

    Reklāma

    Stefan Sommer, AOC International mārketinga un uzņēmuma vadības nodaļas Eiropā vadītājs: “Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām un darīsim visu, lai nomaiņas process noritētu pēc iespējas ātrāk un klienti varētu arī turpmāk ērti lietot AOC monitorus.

    Lai simtprocentīgi pārliecinātos, ka visi Eiropas klienti, kas iegādājušies AOC PDS241 vai PDS271 monitorus, tos izmanto tikai ar nebojātu barošanas/signālu ievades kārbu, AOC piedāvā tos aizvietot par brīvu.

    Nevainojams atpakaļatdošanas process

    Pašreiz AOC sazinās ar izplatītājiem, lai nodrošinātu, ka AOC PDS241 un PDS271 monitoru īpašnieki savas iekārtas var atpakaļatdot viegli un bez aizķeršanās, kā arī ātri saņemt nevainojamas iekārtas iepriekšējo vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma