Web Analytics
More
    Reklāma

    Ņujorkas policija nomainīs 35 000 Windows Phone telefonus pret iPhone

    Jaunākie raksti

    Pagājis tikai gads, kopš Ņujorkas policija izsniedza visiem darbiniekiem Windows Phone viedtālruņus, bet pagājušajā nedēļā paziņots, ka Windows Phone tiks aizstāti ar iPhone viedtālruņiem. Pagaidām netiek atklāts, vai tiks iegādāti jaunākie iPhone modeļi, bet tiek pieļauts, ka policija nevarēs atļauties iegādāties pēc nedēļas gaidāmo iPhone 8 modeli.

    2014. gada nogalē Ņujorkas mērs paziņoja par 35 000 viedtālruņu iegādi. Vienlaikus automašīnas tika aprīkotas ar planšetdatoriem. Kopumā policijas aiz rociņas ievešana 21. gadsimtā Ņujorkai izmaksāja 160 miljonus dolāru.

    Reklāma

    Ņujorkas policija izmanto Nokia Lumia 830 un Lumia 640 XL ar Windows Phone 8.1 operētājsistēmu, kuras uzturēšanu Microsoft pārtrauca jūlijā.

    Jau 2014. gadā radās šaubas par policijas izvēli, jo Windows Phone operētājsistēma tobrīd bija maz izmantota. Dažādi tirgus pētnieki Windows Phone operētājsistēmai piedēvēja 1% līdz 3% no mobilo operētājsistēmu tirgus 2014. gadā.

    Policijas izvēle par labu Microsoft Windows Phone operētājsistēma bija saistāma ar Microsoft programmatūru, kas jau tika izmantota pilsētas videonovērošanas sistēmās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    04.09.2017 10:19

    nu, saprotams, ka nokalpoja savu laiku, ar apdeitu uz w10 nebija vērts sieties, galvenokārt jau no lietojumu atbalsta viedokļa, tīri zvanīšanai jau nekas nekaitētu arī ar w10.

    protams, kādam galvā griežas jautājums – kāpēc tas nav kāds mīlīgs androīds…negrib otrreiz uzkāpt uz grābekļa, laikam.

    geksis
    04.09.2017 11:15
    Reply to  x

    Tu domā, ka viņi izmanto lietotnes, kas pieejamas parastiem mirstīgiem? Ja vajadzētu tad arī izstrādātu aplikāciju, kas darbojas nepieciešamajai OS.

    x
    04.09.2017 11:31
    Reply to  geksis

    publiskās appas būtu vieglākais variants, bet ja jāmaksā par uzturēšanu platformai ar ierobežotu izstrādātāju daudzumu – tas ietekmē izvēli, cenu, varbūt arī piegādes laiku….

    geksis
    05.09.2017 00:43
    Reply to  x

    Publiskajos appos nav tādas informācijas, ko izmanto policijā. Tur jebkurā gadījumā ir jāizstrādā sava programmatūra un nav svarīgi uz kādas platvormas viņu izstrādāt. Ļoti apšaubu, ka šis bija iemesls trubu maiņai.

    Reklāma