Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā septembrī notiks plaša mēroga IT jomas DevOps konference

    Jaunākie raksti

    18. – 19. septembrī, Rīgā, Tallink Hotel Riga konferenču centrā notiks pirmā DevOpsDays Riga 2017 konference, kura vienos aptuveni 250 informācijas tehnoloģiju (IT) nozares ekspertus un interesentus no visas Baltijas. Ar plašāku konferences programmu var iepazīties konferences mājas lapā: devopsdays.lv

    Konferencē uzstāsies lektori no Pivotal Software, RedHat, Accenture, Chef, Meduza u.c. Lektoru vidū ir vairāki pasaulē zināmi DevOps entuziasti, kā arī vairāki šīs kustības aizsācēji, piemēram, Kriss Beitārts (Kris Buytaert), Mandi Valls (Mandi Walls) un Stīvens Nelsons–Smits (Stephen Nelson–Smith).

    Reklāma

    “DevOpsDays Riga 2017 konferencē mani īpaši interesē Stīvena Nelsona–Smita stāsts par laiku, kad viņš izlēma pārtraukt darboties IT nozarē, bet šobrīd ir atgriezies pēc 30 mēnešu pauzes. Interesantai ir jābūt Marka Smaleja (Mark Smalley) darbnīcai The Phoenix Project, kas pasaulē iegūst aizvien lielāku popularitāti un ir balstīta uz slavenās grāmatas The Phoenix Project notikumiem. Gaidu arī vairākas tehniska rakstura prezentācijas, no kurām ļoti vēlos dzirdēt Krisa Van Teina (Chris Van Tuin) lekciju,” norāda Accenture DevOps nodaļas vadītājs Latvijā Uldis Karlovs-Karlovskis.

    Konferences programma aptvers plašu tēmu loku – lekcijas būs interesantas IT speciālistiem, kuri vēlas plašāk iepazīties ar DevOps principiem un paplašināt redzesloku IT nozares aktualitātēs, kā arī cilvēkiem, kuri vēlas padziļināti iepazīt DevOps ideoloģiju. Konferences dalībnieki, kuri vēlēsies gūt dziļāku ieskatu DevOps principos, varēs piedalīties divās meistarklasēs, kuras būs paredzētas ierobežotam apmeklētāju lokam – tām ir jāpiesakās iepriekš.

    Konferencē lektori sniegs ne tikai teorētisku informāciju par DevOps principiem, bet arī dalīsies ar savu pieredzi un praksē gūtajām atziņām. Konferencē tiks pārrunātas tādas DevOps tēmas kā DevOps rīki, mākoņservisi un risinājumi, konteineru tehnoloģijas, DevOps filozofija, kultūra utt.

    Konferencē būs iespēja dzirdēt uzrunas arī Ignites formātā, kad runātājam izklāstam tiks dotas 5 minūtes un 20 slaidi. Ikvienam konferences apmeklētājam būs iespēja iesaistīties aktuālo tēmu apspriešanā. Katru dienu Open–Space formātā būs iespēja pieteikt tēmu diskusijai, par to balsot, lai vēlāk izvēlētos populārāko tematu, ko apspriest nelielās grupās.

    Konferencē vietu skaits ir ierobežots, tāpēc rīkotāji aicina biļetes iegādāties laicīgi.

    Plašāk ar programmu un lektoriem var iepazīties konferences mājas lapā, kā arī DevOpsDaysRiga Facebook un Twitter kontos.

    Konferences atbalstītāji ir Accenture, Evolution gaming, Pivotal, Chef, C.T.Co, Ask.fm, RedHat. Oficiālais taksometru nodrošinātājs – Taxify. Informatīvi atbalsta – Delfi, Labs of Latvia un Kursors.lv. Atbalstītāji un draugi: Sure, DevClub.lv, DevClub.ee, DevClub.eu, SPARK, DevOps.lv, GDG Riga, GDG Daugavpils, Wallery, Agile Lietuva, Startin.LV, Riga TechGirls.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma